Sport

2014.06.06. 10:06

Deél Szabolcs meccse a harmadik menetben sérülés miatt fejeződött be

Ústí nad Labem, Debrecen - Csehországban, Ústí nad Labemben bokszolt a magyar válogatott tagjaként a Grand Prix-n Nagy Péter és Deél Szabolcs.

Ústí nad Labem, Debrecen - Csehországban, Ústí nad Labemben bokszolt a magyar válogatott tagjaként a Grand Prix-n Nagy Péter és Deél Szabolcs.

Előbbiről volt már szó - egy hazai, bőven rutinos versenyző ellen bunyózott jól, de pontozással kikapott egy véleményes intés után. Szabolcs ugyanakkor a kemény ír bunyós, Steven Ward ellen szó szerint véres csatát vívott. Mindketten felszakadtak, de Szabié volt a súlyosabb, ezért, bár remek derbi zajlott a harmadik menetig, akkor be kellett fejezni. Így sajnos a DVSC bokszolója nem jutott a következő körbe, sőt, varrásra került sor.

Deél Szabolcs maga így kommentálta az eseményeket: "Remek meccs volt, talán az ír jobb volt valamivel, de ő is felszakadt. Aztán a harmadik menetben egy összefejelésnél én is. Ezután beszüntették a meccset. Annyira nem vészes. Összevarrták, s egy hét múlva már edzhetek is vele elvileg. Az ír srác kevesebbel megúszta, ő - úgy tudom - folytatni tudja majd a tornát."

A mellékelt fotót Deél Szabi tette közzé a fészbukon, s engedelmével mi is riogatjuk vele egy kicsit a népet. Ám mint kiderült, a látvány rosszabb, mint a valós helyzet - ami örömteli.

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!