Sport

2014.06.04. 10:09

Berényi Rolandot nem tudják megállítani

Budapest, Debrecen - Hiába győztek a Taskó Fighting harcosai, sérülés miatt feladták a küzdelmet.

Budapest, Debrecen - Hiába győztek a Taskó Fighting harcosai, sérülés miatt feladták a küzdelmet.

Tizenkettedik fordulójához érkezett a Harcosok klubja elnevezésű küzdősportgála versenysorozat, aminek a fővárosi Vasas Sportcsarnok adott otthont. A telt házas eseményen több mint 20 – K-1, MMA és muay thai – meccset láthatott a nagyérdemű. A rendezvényre meghívást kaptak a Taskó Fighting harcosai is, akik ezen az estén nem kötöttek barátságot Fortunával.

Túlsúly

A -71kg-os K-1 MAX 8-as tornán Makula Tamás 3:0-s pontozással verte Tóth Bencét (Keszi Gym), de nem tudta folytatni a küzdelmet a legjobb négy között, mivel eltört a sípcsontja. Kovács Krisztián is hasonlóan járt klubtársához, hiába győzte le a budapesti Szende Dávidot, a következő harcra nem tudott kiállni. A fiatal tehetségnek, Horváth „Lovas” Tamásnak mindössze egy menet jutott, egy térdrúgás után feladta a küzdelmet a torna későbbi győztese, Gyarmati Imre ellen.

A K-1-es nehézsúlyú 8-as tornán az exbokszoló Kontra Csaba képviselte a Taskó Fightingot. A debreceni harcos 88 kg-mal mérlegelt, míg ellenfele, a magyar küzdősport ikonja, Zathureczky Zsolt 118 kg-ot nyomott. A 3X3perces mérkőzés végig nagy verekedést hozott, s végül 2:1-es pontozással Zathurecky diadalmaskodott, aki végül megnyerte a nyolcas tornát.

Az utolsó fellépő Berényi Roland volt, aki K-1-es meccsen az első menetben egy fejre mért térdrúgással legyőzte Bújdosó Ádámot, s így már nyolcadik győzelménél jár.

A hajdúsági fightereket Fark Vilmos vezetőedző, Szalai Antal, Asztalos „Mata” János, Deél István, Simon Imre, Kis Szixtusz Sámuel és Taskó Rodrigó készítette fel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!