Sport

2014.06.16. 14:15

Az én világbajnokságom: Lovas Norbert

Debrecen - Lovas Norbert szerint sok múlhat azon, játszik-e a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo a németek ellen.

Debrecen - Lovas Norbert szerint sok múlhat azon, játszik-e a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo a németek ellen.

A XX. brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportmérkőzéseinek egyik legizgalmasabb összecsapását rendezik meg hétfőn Salvadorban 18 órától, mikor is a német válogatott küzd meg Portugáliával. A két egylet a G jelű kvartetten belül harcol a nyolcaddöntőbe jutásért, rajtuk kívül Ghána és az Egyesült Államok szerepel még ebben a csoportban.

Egységben az erő

Lovas Norbertet, a magyar férfi futsal-válogatott oszlopos tagját kérdeztük az igazi slágermeccsnek ígérkező derbivel kapcsolatos előérzeteiről. – Nagyon izgalmas és eseménydús ütközetre számítok. Német győzelemre tippelek, a Nationalelf csapatszinten sokkal ütőképesebb, mint a portugál gárda. Igaz, náluk ott van Cristiano Ronaldo, aki ha sérülése ellenére játszani tud, az sokat jelenthet a csapatának – vélekedett a bajnok MVFC-Berettyóújfalu játékosa, akinél egyébként a spanyolok a favoritok, és nagyon meglepte, hogy pénteken 5–1-re verték a hollandok a címvédőt.

Lovas azt is elárulta, hogy a jobb mérkőzéseket figyelemmel kíséri a vébén, és a legjobban egy teraszra kiülve, a barátaival szereti nézni az összecsapásokat.

ÉKN-SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!