Sport

2014.06.19. 12:07

A Nagyerdei Stadion várja az új bérleteseit

Debrecen - A bérlet (stadionkártya) sokkal több egy állandó belépőnél.

Debrecen - A bérlet (stadionkártya) sokkal több egy állandó belépőnél.Megkezdődött a következő bajnokságra szóló DVSC-bérletek árusítása a ­Nagyerdei Stadion körút felőli pénztáraiban.

A klub megkülönböztetett figyelmet fordít a törzsszurkolók igényeinek kielégítésére, ezért a Nagyerdei Stadion sokrétű szolgáltatásaira és lehetőségeire támaszkodva új bérletrendszert dolgozott ki, amely kiterjedt előnyöket biztosít a bérlettulajdonosok számára. A bérletajánlat az alap ­meccsjegyek rendszerén nyugszik, 15 magyar bajnoki és két hazai kupamérkőzésekre érvényes. A bérletek ára a Nagyerdei Stadion szektorainak fekvése és szolgáltatásai szerint változik.

A labdarúgást kedvelők táborában ismert, hogy a DVSC a Ferencváros, az Újpest, a Diósgyőr, a Nyíregyháza, a Videoton és a Győri ETO elleni mérkőzései nagy figyelemmel követett rangadóknak számítanak. Ezekre a mérkőzésekre a nemzetközi és a hazai gyakorlatnak megfelelően egyedi árat állapítottak meg az illetékesek (részletek a cikkben szereplő grafikában.)

Azok a szurkolók, akik a 2013/2014-es szezonban bérletesek voltak, június 27-éig minden nap 10 és 18 óra között vásárolhatják meg a bérleteiket. (Egy volt bérletes több új bérletet is vásárolhat.) Június 28-ától már mindenki vásárolhat állandó belépőt a fent említett pénztárakban. A dvsc.hu és a jegy.nagyerdeistadion.hu felületein azok a szurkolók is vásárolhatnak bérletet, akik korábban nem rendelkeztek ilyennel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!