Sport

2014.05.20. 07:29

Újabb fitneszes tehetség a Cutler Gym „egén”

Hajdúdorog, Debrecen - Papp Melinda négy győzelemmel robbant be a fitneszversenyek világába.

Hajdúdorog, Debrecen - Papp Melinda négy győzelemmel robbant be a fitneszversenyek világába.Köztudomású, a szerelem nagy úr, s ezt most Papp Melinda a saját bőrén (testén) is tapasztalhatta. A 20 esztendős hajdúdorogi hölgy a helyi edzőteremben ismerkedett meg a sikeres testépítővel, Kerékgyártó Zoltánnal, akinek unszolására és irányítása mellett belevágott a versenyzésbe.

Melinda 17 éves kora óta edzi testét, ám márciustól végzett komoly felkészülést a versenyszezonra. A munka kifejezetten sikeres volt, hiszen a Cutler Team tagjaként remek eredményeket ért el: első versenyszezonjában tarolt, négy viadalon indult, s valamennyi megmérettetésen az első helyen végzett! A debreceni OSZT Fesztivál, a budapesti Bodysport Kupa és az oroszlányi Tropical Kupán tehetségkutató kategóriában lett a legjobb a fitness modellek között, majd a szegedi WBPF magyar bajnokságon is őt látták a legszebbnek a zsűri tagjai.

Fontos a tanulás is!

– A párom, illetve Kathi Béla unszolására vágtam neki a versenyzésnek, amit nem bántam meg, sőt az augusztusi Muscle Beach-en is megmérettetem magam. Jelenleg tovább nem tervezem a karrierem, mert fontosnak tartom a tanulást, ugyanis szeretnék egyetemre járni szeptembertől, de a sport világától sem kívánok elszakadni, ki tudja, mit hoz a holnap – fogalmazott Melinda, aki a közelmúltban testépítő és fitnesz edző lett. A rendkívül csinos fitneszversenyző elmondta, hálával tartozik párjának, Kathi Bélának és Oláh Viviennek a felkészítésért és a sok segítségért.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!