Sport

2014.05.12. 14:04

„Irigységből” gólt rúgott

Debrecen - Vadnai Dániel remekbe szabott lövésével eldöntötte a rangadót.

Debrecen - Vadnai Dániel remekbe szabott lövésével eldöntötte a rangadót.

Első hivatalos meccs, telt ház és 3–1-es győzelem az egyik nagy rivális, az Újpest FC ellen, nem csoda, hogy euforikus hangulat uralkodott szombaton este a Nagyerdőn. Az új stadion első gólját Kulcsár Tamás jegyzi, míg a mindent eldöntő, harmadik találat a csereként beállt Vadnai Dániel nevéhez fűződik. A ballábas középpályás ezúttal jobbal, kapásból vágta a labdát a hálóba a találkozó 85. percében.

Borzongató érzés

– Hatalmas boldogságot éreztem, amikor láttam, hogy a labda a bal sarokban köt ki – nyilatkozta a Naplónak a játékos. Fontos találat volt, ugyanis csak egy gól volt az előnyünk, s az újpestiek mindent követ megmozgattak az egyenlítés érdekében, de 3–1 után már megnyugodhatott a csapat. Amikor az első félidőben Kulcsár Tomi betalált, irigykedtem rá, hogy a húszezres tömeg skandálta a nevét. Arra gondoltam a kispadon ülve, milyen nagyszerű érzés lenne gólt szereznem egyszer ilyen hangulatban! Azt nem gondoltam, hogy az álmom ilyen hamar teljesül. Borzongató volt megélni ezt. Nem csupán a gólom miatt mondom, fantasztikus volt labdarúgónak lenni szombaton a Nagyerdei Stadionban. Már a bemelegítéskor ámuldoztunk, mennyien kíváncsiak ránk, a meccs alatt pedig átélhettük, mennyivel másabb ilyen hangulatban szerepelni. Több helyen elhangzott, hogy a mérkőzés elején talán bénított bennünket a csodás miliő, de ez nem így van. Arról van szó, hogy a vendégek nyugodtan játszhattak és jól is futballoztak – értékelt a 26 éves Vadnai.

A játékostól afelől is érdeklődtünk, mennyire elégíti ki, hogy többnyire csereként számít rá a szakmai stáb. – Nem elégít ki, hiszen minden futballista azt szeretné, ha minél többet játszhatna. De természetesen nincs bennem sértődöttség, inkább elszánt vagyok és még jobb teljesítményre törekszem – fogalmazta meg érzéseit Vadnai Dániel. A piros-fehérek labdarúgójával a bajnoki cím megnyerésének esélyeit is boncolgattuk a beszélgetés végén. – Arra készülünk, hogy megnyerjük pénteken a felcsúti bajnokinkat, s akkor ha matematikailag még nem is, de nagy valószínűséggel megnyerjük az aranyat. Ebben az esetben az utolsó mérkőzésen, a Honvéd ellen hazai pályán felszabadultan, különösebb teher nélkül játszhatnánk a vélhetően újra megtelő Nagyerdei Stadionban. Nem lesz könnyű nyerni a Puskás Akadémia otthonában, de nem lehet más a célunk!

HBN-TN


Debrecen - A debreceniek méltón ünnepelték meg az új arénájuk megnyitását, 3-1-re legyőzték az Újpestet.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!