Sport

2014.05.05. 16:51

Győznének utolsó hazai meccsükön

Debrecen - Második LACTIV-Vasas elleni mérkőzésére készül a DVSE az OB I-es rájátszás ötödik helyért folytatott harcában. A párharc első találkozóján, a fővárosban már hamar magukhoz ragadták az irányítást az angyalföldiek, akik 12-9-es sikert arattak.

Debrecen - Második LACTIV-Vasas elleni mérkőzésére készül a DVSE az OB I-es rájátszás ötödik helyért folytatott harcában. A párharc első találkozóján, a fővárosban már hamar magukhoz ragadták az irányítást az angyalföldiek, akik 12-9-es sikert arattak.Ám ezzel még nincsen veszve semmi, hiszen az egyik fél két győzelméig tart a küzdelemsorozat, kedden 17.30-tól a Debreceni Sportuszodában ismét összecsapnak a csapatok – ez lesz a 2013/14-es pontvadászatban az utolsó hazai ütközete Varga Tamás alakulatának, a derbit ingyen tekinthetik meg az érdeklődők.

A pesti meccs első két negyedében a sérüléséből nemrégiben visszatérő Braniszlav Mitrovics védett, míg a második félidőben az ifjú Péterfy Mihály „óvta a bajtól” a cívisvárosiakat. A húszéves hálóőrt kértük fel egy kis értékelésre, egyszersmind esélylatolgatásra. – Mindent megpróbáltam megtenni, hogy visszahozzam a játékba az együttesünket. Azt gondolom, rosszabb nem lett a helyzet attól, hogy beálltam, sőt, kevesebb gólt kaptunk a harmadik és negyedik játékrészben, mint azt megelőzően. Győzelmi szándékkal mentünk szombaton a Vasashoz, sajnos már az összecsapás eleje sem úgy alakult, ahogy terveztük, végig szaladtunk az eredmény után. Nem jöttek össze a lövések, és a védekezés sem ment jól, nem tudjuk, miért alakult így, de próbálunk javítani – vélekedett Péterfy, aki öt évig játszott a Vasasban.

A cikk folytatását a naplo.hu-n és a Hajdú-bihari Napló május 6-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!