Sport

2014.05.29. 19:19

Fináléba jutott a DSI leányegyüttese

Baja, Debrecen - Nagyszerű teljesítményüknek hála bejutottak a fináléba Kozák István és Cserfalvi István tanítványai.

Baja, Debrecen - Nagyszerű teljesítményüknek hála bejutottak a fináléba Kozák István és Cserfalvi István tanítványai.

Baján vívta ki az országos döntőbe jutást a DKA-DSI serdülő leánykosárlabda-csapata. A debreceniek az első meccsükön 9 ponttal győzték le a Szekszárd együttesét, majd kikaptak a Szegedtől (68–41). A második napon a Baja volt Kozák István tanítványainak ellenfele. A házigazdát 8 ponttal múlták fölül mieink, így készülhetnek az országos nyolcas fináléra.

– Az utolsó negyedig fej fej mellett haladtak a csapatok, hol egyik vezetett néhány ponttal, hol a másik. Ekkor azonban sikerült nagyobb előnyre szert tennünk, és meg is tartanunk a meccs végéig. A csapat minden pályára lépő tagja nagyot küzdött, szépen teljesített védekezésben – értékelte a Szekszárd elleni 63–54-es sikert hozó meccset Kozák István, a csapat trénere, aki a Baja elleni 45–37-es siker után a következőket mondta:

– Ha lehet így fogalmaznom, akkor „behúztuk” ezt a meccset, ami azért nem volt könnyű, mivel nem játszottunk igazán jól, többet hibáztunk a szokásosnál. Szerencsére a megnyert első 3 negyedbeli előny kitartott a végéig, és ezzel a győzelemmel biztossá vált bejutásunk a döntőbe. Gratulálok az egész csapatnak! Köszönöm a segítséget Cserfalvi Pista bácsinak, a lelkes szülői magnak pedig a támogatásukat!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!