Sport

2014.05.14. 08:40

Deél Szabolcs egy ukránnal bunyózik csütörtökön

Debrecen - Május 15-én lép ringbe először Deél Szabolcs (nehézsúly), aki a magyar válogatott tagjaként utazott át a fél világon az Oroszország keleti partjainál található Habarovszkba, a Konstantin Korotkov Emléktornára.

Debrecen - Május 15-én lép ringbe először Deél Szabolcs (nehézsúly), aki a magyar válogatott tagjaként utazott át a fél világon az Oroszország keleti partjainál található Habarovszkba, a Konstantin Korotkov Emléktornára. Vele beszélgettünk a meccset megelőző napon.

- Mesélj az ottani viszonyokról!

Deél Szabolcs: Az időjárás nem a legjobb, egész nap esik az eső, de legalább nincs hideg. A szállás nem vészes (amúgy külvárosi betondzsungel), a kaja viszont nagyon rossz. Kevés is, meg amúgy is...

- Akkor lehet menni majd a boltba kiegészítésért?

Deél Szabolcs: Az lesz szerintem, de most tartani kell a súlyt, szóval ezt sem lehet túlzásba vinni.

- Az ellenfeledről mit tudsz?

Deél Szabolcs: Én nem ismerem, s a többiek sem igazán. Ő az egyetlen ukrán amúgy. Viszont az oroszok nyilván sokan vannak és a kazahok is teljes csapattal érkeztek. Egyébként 17 nemzet bokszolói neveztek a tornára.

A résztvevő öt magyar bunyósból három hajdúsági (Bernáth, Varga és Deél), közülük is egyedül Deél Szabolcs képviseli a DVSC-t.

Folytatás tehát szerdán, a szorítóban!

Hajrá, Szabi, hajrá, magyar válogatott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!