Sport

2014.05.09. 17:03

A Korotkov Emléktornán lépnek szorítóba legjobbjaink

Debrecen - Habarovszkban, az egykori Szovjetunió legjobbjait is felvonultató Konsztantyin Korotkov Emlékversenyen lép szorítóba a magyar ökölvívó-válogatott szupernehézsúlyú debreceni kiválósága, Bernáth István, akinek rendbe jött fejsérülése.

Debrecen - Habarovszkban, az egykori Szovjetunió legjobbjait is felvonultató Konsztantyin Korotkov Emlékversenyen lép szorítóba a magyar ökölvívó-válogatott szupernehézsúlyú debreceni kiválósága, Bernáth István, akinek rendbe jött fejsérülése. A Debreceni Box Egyesület (DBE) versenyzője jelenleg a tatai edzőtáborban készül a nemzeti együttessel, onnan utaznak majd el május 10-én a kínai-orosz határ mellé, Habarovszkba. A Korotkov Emléktorna május 13-án, kedden veszi kezdetét az orvosi vizsgálatokkal és a sorsolással, az elődöntőket 17-én rendezik, a finálékra 18-án kerül sor. A DVSC színeit a nehézsúlyú Deél Szabolcs képviseli, míg a Harangi Imre SE-ből a sámsoniak olimpikonja, Varga Miklós indul a viadalon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!