Sport

2014.04.04. 12:08

Ütős estére készülnek a Pitbullok

Debrecen - A Hungarian Pitbull Fighters Debrecen április 5-én, szombaton 19 órától a Hódos Imre Sportcsarnokba várja a ketrecharc szerelmeseit.

Debrecen - A Hungarian Pitbull Fighters Debrecen április 5-én, szombaton 19 órától a Hódos Imre Sportcsarnokba várja a ketrecharc szerelmeseit.

A hajdúsági „harci kutyák” alapítótagként vesznek részt a legerősebb magyar ketrecharc klubokat tömörítő Magyar Prémium MMA Ligában. Az első forduló Budapesten került megrendezésre, a liga második viadalának Debrecen ad otthont. A verseny különlegessége, hogy a superfightok mellett három négyes tornára is sor kerül: női 60, férfi 77 és 84 kilogrammban ütköznek a kvartettek szereplői. A hölgyek között kiskesztyűt húz a debreceniek kemény öklű tanárnője, Rácz Irén, míg Végh Sándor a férfi 77 kilósok küzdelmeiben vesz részt.

Természetesen lesznek más debreceni szereplők is, a Pitbullok topversenyzője, Soltész László (77kg) a cseh Ales Tomanekkel vív superfightot. Zsiga Sándor (77kg) és Nyíri Bence (75kg) is megmutatja magát, a feltörekvő fighterek – Soltészhoz hasonlóan – szintén cseh riválisok ellen veszik fel a küzdelmet.

A nehézsúlyú Kiss Sándor edzésen megsérült, ujját sínbe tették, így ő csak ringsegédként lehet jelen a viadalon.

A rendezők 14 mérkőzést iktattak a Magyar Prémium MMA Liga második, debreceni fordulójának programjába.

- Nagyon örülök, hogy újra rangos ketrecharc gálát rendezhetünk a Hódosban – kezdte Kovács Szabolcs, a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen csapatfőnöke. – A Magyar Prémium MMA Liga a legerősebb hazai szervezet, kitűnő csapatok harcosai érkeznek a városba, de kiskesztyűt húznak cseh „vitézek” is. Szeretettel várunk mindenkit a Hódos Imre Sportcsarnokba, kemény küzdelmekben nem lesz hiány!


„Csúcsragadozók a ketrecben” – MMA-gála

Kapunyitás: 18:00

Kezdés: 19:00

Helyszín: Hódos Imre sportcsarnok (Kassai út 32-34)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!