Sport

2014.04.19. 19:07

MVM-Paks vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

Paks, Debrecen - Az MVM-Paks vs. DVSC-TEVA (0-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Csertői Aurél és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Paks, Debrecen - Az MVM-Paks vs. DVSC-TEVA (0-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Csertői Aurél és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Csertői Aurél (MVM-Paks): - Jó meccset játszottunk a bajnokesélyes csapattal. Igazságos döntetlen született.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): - Küzdelmes mérkőzésre számítottam, a Pakssal mindig szoros eredmény születik. A pálya talaja nem engedte, hogy folyamatos játék kialakuljon. Inkább a rúgd előre és fuss stílus dominált. Győzelemre jatszottunk. Elégedetlen vagyok, győzni szerettünk volna. Az első félidőben Bódinak akadt gólszerzési lehetősége. A második félidőben többször kettő-kettő ellen vittük a labdát, ám a végén a rossz megoldást választották a játékosok. Lövések pedig vagy a kapu fölé mentek, vagy elakadtak a védőkben. A mérkőzést rengeteg párharc jellemezte, ezért sem alakult ki folyamatos játék.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 25. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája az MVM-Paks vendégeként lépett pályára szombaton 16 órától a Paksi Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!