Sport

2014.04.10. 09:02

Idegenben kezdenek a Gladiátorok

Debrecen - A sok új és visszatérő játékos mellett Szűcs Botond is be fog mutatkozni, mint a csapat vezetőedzője.

Debrecen - A sok új és visszatérő játékos mellett Szűcs Botond is be fog mutatkozni, mint a csapat vezetőedzője.

A hosszú téli álom után már nemcsak a televízió előtt ülhetnek NFL-t nézve a tojásfoci szerelmesei, hanem kilátogathatnak a pályára, hogy a magyar egyesületeket is láthassák akció közben. Így van ez a cívisvárosban is, hiszen a Debrecen Gladiators is megkezdi április 13-án, vasárnap 16.30-kor bajnoki menetelést, igaz, még nem hazai pályán, hanem a Dabas Sparks vendégeként.

10 évesek

Tavaly már találkozott egymással a két gárda, akkor egy remek második félidőt produkálva 15-9-re nyertek otthon, a sérültekkel teletűzdelt hajdúságiak. Az idén tizedik születésnapját ünneplő Gladiátoroknál több változás is történt, hiszen keretük rengeteg új és régi arccal bővült, illetve a szakmai stábban Szűcs Botond lett a vezetőedző, akinek a munkáját Hutóczky Ádám segíti.

– Mindenképp győzelmet várok a Sparks otthonában – beszélt elvárásairól a Gladiators vezetőedzője. – A futójátékunk jó és több tapasztalt játékosaink vannak, mint a Dabasnak. A csapat magja ugyanaz maradt, de emellett sok tehetséges junior is bekerült a felnőtt keretbe, valamint vannak olyan visszatérő embereink is, akik nagyot fognak lendíteni a játékunkon. A Dabasról nem tudunk sokat csak annyit, hogy a Miskolc Renegades ellen volt egy felkészülési meccsük, ahol nagyon kikaptak, de ebből még messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. Annyi biztos, hogy mi nem gyengültünk. Egy vasárnapi győzelem nagy lökést adhat nekünk a szezonra.

A mérkőzésről élő közvetítést is olvashatnak az érdeklődők a Debrecen Gladiators Facebook-oldalán.

- Makranczi László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!