Sport

2014.04.29. 09:05

Debreceni siker a nemzetközi jégkorong tornán

Debrecen - A 2003-04-ben született gyerekeknek szervezett nemzetközi tornát április utolsó hétvégéjén a Debreceni Hoki Klub.

Debrecen - A 2003-04-ben született gyerekeknek szervezett nemzetközi tornát április utolsó hétvégéjén a Debreceni Hoki Klub. A tornán 8 csapat vett részt, három román egy-egy szlovén és lengyel, valamint a miskolciak mellett a DHK két együttese.

DHK I - es csapatának eredményei:

DHK I – Felcsík 4-0

DHK I - Gyergyószentmiklós 3-3

DHK I – Sanok (lengyel) 17 – 0

A csoportmérkőzések után a DHK I - es csapata az első helyen végzett és a másik csoport második helyezettjével, a Csíkszeredával játszott a döntőbe jutásért.

DHK I – Csíkszereda 7-0

A fináléban a debreceni fiatalok ismét összekerültek a csoportbeli ellenfelükkel a Felcsíkkal és ismét győztek, de most egy szoros mérkőzésen.

DHK I - Felcsík 3-2, így a tornát a DHK I-es csapata nyerte meg.

A torna legjobb kapusa Antek Tamás (DHK I), míg a torna gólkirálya Mihalik András (DHK I) lett.

A DHK II csapatában sokan most játszottak először nagypályán, rendes játékszabályokkal és 1-2 évvel fiatalabbak is szerepeltek ebben a gárdában, mint a többi csapatban. Ettől függetlenül nagyon nagyot küzdöttek a debreceni fiatalok és a torna nyolcadik helyén végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!