Sport

2014.04.02. 13:50

A második győzelem megszerzése a cél

Debrecen - A Bonyhád együttesét fogadják a cívisvárosiak pénteken 18 órától az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

Debrecen - A Bonyhád együttesét fogadják a cívisvárosiak pénteken 18 órától az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

Különleges helyzetbe került az NB I/B rájátszásában küzdő DEAC férfi kosárlabdacsapata, hiszen az előző fordulóban nagy meglepetésre idegenben legyőzte a felsőház első helyezettjét, az MTK-t, így most már biztos, hogy egyik ellenfele sem fogja félvállról venni a debreceniek elleni találkozót.

Az NB I/B nyugati csoportját sokáig veretlenül vezető Bonyhádot idén januárban már láthatta a debreceni közönség. Akkor a Hepp Kupa elsőszámú esélyeseként léptek itt pályára és szenvedtek vereséget a DEAC két keleti csoporttársától. Ettől függetlenül még kiváló játékosokból áll a dunántúli csapat és nem véletlen, hogy az élbolyba tartoznak jelenleg is.

A DEAC októberben kapott ki hazai publikum előtt utoljára bajnoki meccsen, így most is jó esélye van az egyetemi csapatnak a győzelemre. A hatalmas termetükről ismert, rutinos dunántúliak gyakran dobnak tíznél is több hárompontost, így vagy kemény védekezés, vagy egy bizonytalan kimenetelű dobópárbaj vár a DEAC-ra.

HBN–HJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!