Sport

2014.03.21. 13:39

Engesztelő győzelem kell

Balmazújváros - A balmazújvárosi futballisták nem „csak” nyerni szeretnének, hanem jól is játszani az Ajka ellen.

Balmazújváros - A balmazújvárosi futballisták nem „csak” nyerni szeretnének, hanem jól is játszani az Ajka ellen.

Három idei bajnoki összecsapásán öt pontot szerzett az NB II-ben szereplő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese, ami nem mondható rossz teljesítménynek. Ám a képet némileg árnyalja az öt egység begyűjtésének mikéntje.

Fájdalmas pontvesztések

– Fájdalmasan érintett bennünket mindkét pontvesztés – árulta el a Naplónak Oláh Gergő, az Újváros középpályása. – Kisvárdán az utolsó pillanatokban kaptuk az egyenlítő gólt, az kisebb letargiát okozott a csapaton belül, hiszen az ellenfélnek egyébként sansza sem nagyon volt, hogy betaláljon. Szinte vereséggel ért fel az az iksz. Ezt követően fogadtuk a Szigetszentmiklóst, győztünk, de nem játszottuk jól. Kozármislenyben az első percekben kaptunk egy gólt, figyelmetlenek voltunk egy pontrúgást követően. Később sikerült az egyenlítés, sőt a végén kihagytunk két ziccert, sajnálhatjuk azt a meccset is – nyilatkozta a DVSC-ben nevelkedett labdarúgó.

Meg kell mutatniuk

– A saját teljesítményemmel sem lehetek maradéktalanul elégedett, annak ellenére, hogy az alapozásom jól sikerült és a felkészülési meccseken több gólt is szereztem, a bajnokságban meglehetősen rapszodikusan futballozom. Az első találkozón jól ment, a másodikon csak csere voltam, míg a harmadik összecsapáson lehozott a tréner a hatvanadik perc táján. Remélem, hogy az Ajka ellen én és a csapat is azt fogjuk nyújtani, amire valójában képesek vagyunk. Az ellenfél masszív gárda, több rutinos, az első osztályt is megjárt játékossal a soraiban. De nincs mese, itthon kell tartanunk a három pontot – beszélt a vasárnap 15 órakor kezdődő Balmazújváros–Ajka meccsről Oláh Gergő. A futballista elárulta, a balmazújvárosi szurkolók jobb teljesítményt várnak tőlük.

– Nem játszottunk jól a legutóbbi hazai mérkőzésünkön, de nyertünk. Most szeretnénk egy kicsit kiengesztelni a drukkereinket és vasárnap a három pont mellé jó futballal szeretnénk megajándékozni a kilátogató újvárosi publikumot.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!