Sport

2014.02.12. 17:04

Nyert az első meccsen a Loki

Belek - A tíznapos törökországi edzőtáborozás utolsó napján két felkészülési mérkőzést is lekötött a DVSC szakmai vezetése, Mészárosék a román Gaz Metan Medias és a japán Shonan Bellmare alakulatával csaptak össze.

Belek - A tíznapos törökországi edzőtáborozás utolsó napján két felkészülési mérkőzést is lekötött a DVSC szakmai vezetése, Mészárosék a román Gaz Metan Medias és a japán Shonan Bellmare alakulatával csaptak össze.Az első meccsen a Verpecz – Lázár, Máté, Mészáros, Korhut – Mihelic, Ludánszki, Zsidai, Sidibe – Kulcsár, Seydi összeállítású Loki vetette bele magát a küzdelembe. Eredetileg Szakály Péter kezdett volna, de a bemelegítésnél megsérült, ezért Seydi lépett a helyére.

A piros-fehérek hivatalos honlapjának beszámolója szerint az első lehetőség a debreceniek előtt adódott: Rene Mihelic lőtt kis híján gólt 17 méteres szabadrúgásból. A 24. percben megszerezte a vezetést a magyar csapat, Kulcsár visszagurított passzát Ludánszki vágta a hálóba.

A második félidő legelején Kulcsárt tartóztatták fel szabálytalanul a tizenhatoson belül és Sidibe értékesítette a büntetőt.

Nem sokkal ezután egyenlített a román együttes, de a 76. percben biztossá vált a Loki győzelme, amikor Lázár beadását Seydi fejelte a kapuba. A meccs végén még volt egy nagy Sidibe-lehetőség, de az eredmény maradt 3–1.

A japánok elleni találkozó ezekben a percekben is tart.

HBN


Edzőmeccs

DVSC-TEVA – Gaz Metan Medias 3-1 (1-0)

DVSC: Verpecz – Lázár, Máté, Mészáros, Korhut – Mihelic, Ludánszki, Zsidai, Sidibe – Kulcsár (Berdó 80.), SeydiA Loki gólszerzői: Ludánszki (24.), Sidibe (11-esből, 54.), Seydi (76.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!