Sport

2014.02.07. 11:43

Két edzőmeccs a szombati programban

Belek - Dél-koreai és kazah ellenfél ellen mérkőznek meg a lokisták Belekben.

Belek - Dél-koreai és kazah ellenfél ellen mérkőznek meg a lokisták Belekben.A szerdai, CSZKA Szófia elleni 2–2-es döntetlent követően újabb két megmérettetés vár a Belekben edzőtáborozó DVSC-TEVA csapatára. A piros-fehérek szombaton délután a a dél-koreai Pohang Steelers-szel és a kazah Sahtyor Karagandival is összecsapnak, előbbi találkozóra magyar idő szerint 14 órától, utóbbi mérkőzésre 16 órai kezdettel kerül sor Törökországban. A debreceniekhez csütörtök este csatlakozott a négy válogatott labdarúgó, Szakály Péter, Verpecz István, Korhut Mihály és Lázár Pál, ők egy hétig ugyancsak a törököknél táboroztak Pintér Attila irányítása alatt. A kapust Verpeczet különösen szívélyesen köszöntötték társai, ugyanis Verpi a héten ünnepelte huszonhetedik születésnapját.

Hamarosan harcra kész

A hírek szerint csupán Kovács Ádám bajlódik kisebb sérüléssel, a nemrég igazolt támadónak a combhajlítója rakoncátlankodik, emiatt kezeléseket kap, de hamarosan ő is harcra kész.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!