Sport

2014.02.05. 12:46

Bocskai-emléktorna - Megvannak a párosítások

Debrecen - Megvannak a minket érintő párosítások az 58. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen. Szerdán 3 DVSC-s lép ringbe, míg holnap, csütörtökön még 2-en.

Debrecen - Megvannak a minket érintő párosítások az 58. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen. Szerdán 3 DVSC-s lép ringbe, míg holnap, csütörtökön még 2-en.

Aztán meglátjuk, hogy kik maradnak talpon, a továbbiakat ezek szerint nézzük.

Párosítások időrendben:

(Az időpontok nagyon hozzávetőlegesek, sok mindentől függ, ki mikor lép szorítóba, de nagyjából meg lehet határozni, ezt tesszük most mi is.)

Helyszín: Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok

Szerda

56 kg: Kalucza Norbert (DVSC) - Valery Kyrma (moldáv) 14.45-15.00 óra körül ("A" ring)

64 kg: Takács József (DVSC) - Stipan Prtenjaca (horvát) 17-18 óra körül ("A" ring)

Érdekesség: a horvát bunyóst 2013-ban 6 hónapra eltiltották doppinglistás anyag bevitele miatt, amit a jelek szerint már letöltött Prtenjaca, hisz itt van a Bocskain...

81 kg: Nagy Péter (DVSC) - Sunic Sangrwam (AIBA - indiai) 19 óra körül ("B" ring) - az indiai versenyző nevét lehet nem írtuk pontosan, később javítjuk, ha szükség van rá.

Érdekesség: az indiai bunyó feljövőben van, ám többet nem tudunk az úriemberről. Egyébként az indiaiak az AIBA égisze alatt versenyeznek most hivatalosan, s nem indiaiként.

Csütörtök

81 kg: Nagy Bence (DVSC) - vélhetően orosz vagy román ellenfelet fog kapni a mai meccsek függvényében (várhatóan késő délután lép ringbe Bence majd)

91 kg: Deél Szabolcs (DVSC) - Erik Tlkanec (szlovák) még nem tudjuk mikor lép ringbe, de a 3-as sorszámot kapta Deél a súlycsoportján belül, s összesen 9-en neveztek végül ide.

Érdekesség: a szlovák fiú 2012-ben tűnt fel, alig néhány meccsel a háta mögött, amikor a pontozóknál nem, de sokak szerint valójában mégis legyőzte Darmos Józsefet, aki Magyarországon ugyebár kiemelkedett ebből a súlycsoportból. Sőt, ezt követően ténylegesen legyűrte Tlkanec azt a Sandro Dirnfeldet, aki meg volt már jobb több alkalommal is Darmosnál. Információink szerint muay-thai alapokra épül a szlovák bunyós tudása, ám tudott róla, hogy nagyon erős, kondíciója rendben van, és állja is az ütéseket, tehát rögtön elsőre nagy fába vágja fejszéjét Deél Szabi ellene, hiszen amolyan csiszolatlan gyémántként robbant be az ökölvívásba annak idején.

Hajrá, DVSC, hajrá magyar boksz!

- Koppányi Szabolcs -


Debrecen - Megtartották szerdán délelőtt az 58. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny sorsolását, melyen kiderült, kikkel került össze a Harangi Imre SE (HISE) színeiben induló négy hajdúsámsoni bunyós.


Debrecen - A DVSC bokszklub 5 versenyzője két edzővel (Rácsai András és Salánki László) vág neki az 58. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenynek, ami szerdától szombatig tart Debrecenben (illetve segíti őket Tivadar Lajos bá , és Nagy Timi is a ringsarokból).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!