Ungvári már biztosan érmes

Ungvári már biztosan érmes
© Fotó: HBN archív
Debrecen – Megtartották szerdán délelőtt az 58. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny sorsolását, melyen kiderült, kikkel került össze a Harangi Imre SE (HISE) színeiben induló négy hajdúsámsoni bunyós.

A 49 kg-ban induló Ungvári István szerencsés volt, hiszen a hetes számot kapta, így ő már biztosan érmes. Pénteken bunyózik majd az orosz Dorjo Radnaev vagy a kazahsztáni Yerzhan Zhomart ellen, és ha itt nyer, akkor már döntős Ungi.

A HISE-ből két versenyző is 60 kg-ban indul, Hinger Gábor azt a litván Edgaras Skurdelist kapta ellenfélül, akit Varga Miklós simán vert a vb-n. Varga az osztrák Camillo Klimitsch ellen lép szorítóba. Bartha Dánielnek, aki a 69 kg-os mezőny tagja, a cseh Robert Bilíken kell túljutnia elsőként.

Hinger, Varga és Bartha is szerdán 14 órától lép szorítóba Debrecenben, az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.


Bocskai-emléktorna – Megvannak a párosítások
Debrecen – Megvannak a minket érintő párosítások az 58. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen. Szerdán 3 DVSC-s lép ringbe, míg holnap, csütörtökön még 2-en.


Bocskai előtt: edzőink is nyilatkoztak
Debrecen – A DVSC bokszklub 5 versenyzője két edzővel (Rácsai András és Salánki László) vág neki az 58. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenynek, ami szerdától szombatig tart Debrecenben (illetve segíti őket Tivadar Lajos bá’, és Nagy Timi is a ringsarokból).


Címkék: , , ,