Sport

2014.02.06. 19:25

Bernáth móresre tanította ellenfelét

Debrecen - A debreceni öklöző nagyon megverte riválisát.

Debrecen - A debreceni öklöző nagyon megverte riválisát.

Az 58. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny második napján egy hajdúsámsoni (Varga Miklós), három DVSC-s (Kalucza Norbert, Nagy Bence, Deél Szabolcs) és a Debreceni Box SE színeiben elinduló Bernáth István lépett a kötelek közé.

A HISE válogatott öklözője, Varga Miklós (60 kg) a második selejtezőkört is sikerrel vette az 58. Bocskai-emlékversenyen. A sámsoni bunyós csütörtökön belga ellenfelét, Miko Khatchatryant búcsúztatta, Varga pénteken délután az elődöntőben folytatja. A másik, még versenyben lévő sámsoni, Ungvári István (49 kg) szintén pénteken, az elődöntőben mérkőzik meg a kazahsztáni Zhomart Yerzhannal szemben. .

A +91 kg-os debreceni Bernáth István is hozta azt, amit a közönség elvárt tőle, nagyon megverte az egyébként az elején hatalmas elánnal támadó moldáv ellenfelét és egyhangú pontozással jutott tovább.

Kalucza Norbert az 56 kilósok mezőnyében a legjobb nyolc közé jutásért a finn Matti Kootával bunyózott és kapott ki 3-0-ra úgy, hogy minimum ikszes meccset hoztak ki sima vereségre... Az ifjú Nagy Bence (81 kg) tisztességesen bokszolva kikapott ugyancsak 3-0-ra Rasul Gadhzimagomedovtól. Deél Szabolcs (91 kg) a szlovák Tikaneccel a nap egyik legjobb meccsét vívta, végül 2-1-es pontozással ellenfele nyert.

HBN


Debrecen - Varga Miklós és Kalucza Norbert megnyerte első ütközetét, így folytathatja a küzdelmeket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!