Sport

2014.01.16. 14:33

Nem szabad hibázni az egriek ellen

Debrecen - „Fantasztikus érzés volt a visszatérés, külön öröm számomra, hogy nem felejtettek el a szurkolók.”

Debrecen - „Fantasztikus érzés volt a visszatérés, külön öröm számomra, hogy nem felejtettek el a szurkolók.”

Péntek esti „randevúra” hívják a debreceni női kézisek a drukkereket, ugyanis 18 órától DVSC-TVP–Eszterházy KFSC-Global Safe élvonalbeli bajnokinak ad otthont a Hódos Imre sportcsarnok. A találkozó egyértelmű favoritja a Loki, hiszen amíg a 6. helyen tanyázó cívisek 14 pontot gyűjtöttek eddig, a rivális egriek még pont nélkül állnak, sereghajtók a bajnokságban.

Hosszú volt

Az év első debreceni tétmérkőzése után mindenki boldog volt a lefújást követően, hiszen a DVSC esélyeshez méltón, magabiztosan győzelmet aratott az MTK-Budapest felett, ám Vörös Bettina öröme mindenkiénél nagyobb volt, hiszen hosszú sérülés után térhetett vissza a pályára - ráadásul két góllal ünnepelte a „nagy napot”.

– Egészen pontosan tavaly április 19-én szakadt el a kereszt- és az oldalszalag a térdemben. Sajnos sok sérülést éltem már át pályafutásom során, így tudtam, hosszú lesz a felépülési időszak. Az első másfél hónap borzasztó volt, de aztán sikerült túllépnem ezen a mélyponton, minden egyes reggel úgy ébredtem, hogy egy nappal közelebb kerültem a rehabilitáció végéhez – kezdte a beszélgetést a még mindig csak 21 esztendős játékos, aki elárulta, nem százszázalékos a felépülése, még mindig szokott fájdalma lenni.

– Ha erősebb tréningjeink vannak, vagy időváltozás lesz, akkor azt megérzi a térdem, várhatóan még fél évre szükség lesz a teljes felépüléshez. Éppen ezért a formám sem a régi, úgy gondolom, 70-80 százalékos állapotban vagyok jelenleg – fogalmazott az irányító-átlövő.

Favoritként

– Fantasztikus érzés volt a visszatérés, külön öröm számomra, hogy nem felejtettek el a szurkolók. A hazai közönség kedvességét 2 góllal sikerült meghálálnom, legutóbb Dunaújvárosban is betaláltam egyszer, s bízom benne, hogy egyre jobb leszek. Varga Józseffel megbeszéltük, fokozatosan kapok lehetőséget a meccseken. Bízom benne, hogy az Eger ellen is pályára léphetek pénteken. Ez az a meccs, ahol alapvető dolog a győzelem kiharcolása, remélem, gyorsan olyan előny birtokába jutunk, ami után nyugodtan, felszabadultan játszhatunk – tekintett előre a Loki 7-ese.

A mérkőzést a Hajdú Online 18 órától élőben közvetíti.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!