Sport

2014.01.30. 13:08

Nehéz helyzetben a DHK junior csapata

Debrecen - A DHK juniorjai szerda este nem tudták kihasználni a kínálkozó lehetőséget.

Debrecen - A DHK juniorjai szerda este nem tudták kihasználni a kínálkozó lehetőséget.

A Debreceni Hokiklub junior csapata szerda este a MAC Budapest vendégeként lépett jégre a Kisstadionban, a tét nem kevesebb volt, mint hogy előnyt szerezzenek fővárosi riválisukkal szemben a bajnoki döntőbe kerülésért vívott harcban.

A mérkőzés kiegyenlített játékot mutatott, bár minimális debreceni fölény volt, gól mégsem esett az első játékrészben. A második harmadban a hazai csapat volt a kezdeményezőbb, mégis a DHK szerzett vezetést Okos Csanád révén a találkozó felénél, és a hajdúsági fiatalok meg is tudták őrizni előnyüket a befejező etapig. Az utolsó játékrészben aztán nagyot fordult a játék képe, a MAC előbb egyenlített, majd nem sokkal később a vezetést is megszerezte és előnyüket a végső sípszóig meg tudták őrizni.

A DHK ezzel a vereséggel lépés hátrányba került a második helyért vívott küzdelemben. Bár a MAC Budapest csapatának egy, míg a DHK-nak két mérkőzése van még hátra, ám mivel a fővárosiak jobban állnak az egymás elleni párharcot tekintve, Scseglov mester csapatának nagyon nehéz lesz elérni a kitűzött célt. A MAC Budapest az Újpesttel mérkőzik meg vasárnap, a DHK pedig a Vasas gárdájával kétszer, csütörtök este 18:30-tól Debrecenben, majd jövő szerdán a Jégpalotában.

HBN-PZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!