Sport

2014.01.28. 16:25

Kórház a Nagyerdő szélén

Debrecen - Sorozatos sérülések (is) hátráltatják a munkát a DVSC-TVP csapatánál.

Debrecen - Sorozatos sérülések (is) hátráltatják a munkát a DVSC-TVP csapatánál.A szegény ember és az ág esetét mindenki ismeri, jelenleg a Loki szakmai vezetése tapasztalja a saját bőrén ezt a szituációt. Most, amikor életbevágóan fontos pontokat kell gyűjtenie a debreceni gárdának a legjobb nyolc közé kerüléshez, egyre többen iratkoznak fel a maródiak listájára. A Napló Kazsimér Attilától, a DVSC-TVP egészségügyi stábjának tagjától kért helyzetjelentést a sérültek állapotáról.

Achilles-ín, a fájó pont

– A Veszprém elleni vereség nemcsak pszichésen, hanem fizikailag is megviselte a csapat tagjait, akik közül többen sérülten vállalták a játékot. Ilyen volt Ábrahám Szilvia, akinek korábban beszakadt az Achilles-ina. Mindenképpen pihentetni kell a beálló lábát, kérdéses, hogy milyen szintű lesz a felépülése a következő meccsig. Sopronyi Anettnek a vasárnapi mérkőzés közben a hüvelykujjáról leszakadt a köröm, elvileg ez nem jelent edzéskiesést a számára. Karalyos Orsolya is Achilles-ín problémákkal küzd, emiatt hétfőn orvosi kivizsgáláson volt. A régebben sérültek közül Siska Pálma lábközépcsont gyulladása javul, elvileg a jövő héten csatlakozik a csapathoz. Bálintová Rékát megműtötték a keresztszalag-szakadását követően, jelenleg úgy tűnik, még 2 hónap szükséges a felépüléséhez – fogalmazott a debreceni szakember.

A Loki legközelebb február 4-én, kedden játszik bajnoki mérkőzést az ötödik helyen álló Vác otthonában.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!