Sport

2014.01.08. 14:48

Felejthetetlen nap marad

Debrecen - A DVSC védője, Lázár Pál elmondása szerint tömény két napon van túl a magyar labdarúgó-válogatott.

Debrecen - A DVSC védője, Lázár Pál elmondása szerint tömény két napon van túl a magyar labdarúgó-válogatott.

Négy Loki-játékos, Verpecz István, Szakály Péter, Korhut Mihály, és Lázár Pál is részt vett a Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya által összehívott kétnapos összetartáson Telkiben.

A felkészülési edzőtáborozás mindkét napján két-két edzést vezényelt a szakmai stáb a 32 fős keretnek, mely a tervek szerint január 13-án újra találkozik. A debreceniek közül Szakály már rutinos tagja a nemzeti együttesnek, Verpecz és Korhut először kapott meghívót az A-válogatottba, míg Lázár régi-új tagként lehetett ott az összetartáson, hiszen ő az Egervári-éra alatt többször is bizonyíthatott a legjobbak között.

– Felejthetetlen nap marad számomra január 3., mivel azon a napon született meg kisfiam, Dominik, illetve a meghívó is akkor érkezett – emlékezett vissza Lázár Pál. – Azért dolgoztam, hogy újra a csúcsra jussak, mielőtt Debrecenbe kerültem, volt egy mélypontom, amiből sikerült kijönnöm, úgy érzem, két-három meccset leszámítva remek őszi szezont tudhatok magam mögött. Bizonyos esetekben azonban talán túl erőszakos vagyok, felesleges lapokat gyűjtök be, ezen mindenképp változtatnom kell – mondta a védő.

A cikk folytatását a naplo.hu-n, illetve a Hajdú-bihari Napló január 9-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!