Sport

2014.01.16. 16:58

Bouadláért bejelentkeztek

Debrecen - Selim Bouadla nagy értéke a DVSC-nek, alaposan meg kell fontolni a játékosért érkezett ajánlatot.

Debrecen - Selim Bouadla nagy értéke a DVSC-nek, alaposan meg kell fontolni a játékosért érkezett ajánlatot.Úgy tűnik, igaznak bizonyultak azok a hírek, miszerint akad olyan klub, amely szívesen látná a soraiban DVSC-TEVA francia játékmesterét, Selim Bouadlát. A szerdán napvilágot látott információk szerint a középpályás játékjogát a török másodosztályban szereplő Denizlispor szeretné megvásárolni, s úgy tűnik nem reménytelen a kérő helyzete.

Megfelelő ajánlat esetén

A Hajdú-bihari Naplót úgy tájékoztatta a debreceni klubvezetés, hogy a csapatnak komoly értéke Selim Bouadla és nagy szükség van rá a tavasszal a bajnoki címért folytatott harcban. Azonban a DVSC anyagi stabilitására természetesen kedvező hatással lenne, ha egy komolyabb összegért sikerülne értékesíteni a labdarúgó játékjogát. Mint a hajdúsági gárdánál lapunknak elmondták, alaposan meg kell fontolni a játékosért érkezett ajánlatot.

Bouadla az ősszel tizenhárom bajnoki meccsen lépett pályára a Lokiban és négy gólt, valamint egy gólpasszt jegyez ezen időszak alatt. Amikor a futballista egészséges volt, mindig alapember volt a DVSC-ben, a 25 éves játékos szerződése 2015. június 30-ig él.

Bouadlával ellentétben egyelőre biztosan Debrecenben marad a támadó Kulcsár Tamás. A harminc esztendős labdarúgó csütörtökön hosszabbította meg kontraktusát a klubbal, mely szerint újabb három évig a piros-fehér színeket szolgálja.

A DVSC idei első edzőmérkőzésére szombaton 13 órától kerül sor a Debreceni Labdarúgó Akadémián, az ellenfél a román élvonalban játszó FC Botosani lesz.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!