Sport

2013.12.03. 16:08

HAON-ÉLŐ - Magyar Kupa: DVSC-TEVA vs. Dunaújváros PASE 2-0 (1-0)

Debrecen - A labdarúgó Magyar Kupa 5. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület csapatát fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Debrecen - A labdarúgó Magyar Kupa 5. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület csapatát fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Debrecen

2 - 0

Dunaújváros

Debrecen, 2013.12.03. 17:00


[poll id="576"]


[liveticker name="haon-live-magyar-kupa-dvsc-teva-vs-dunaujvaros-pase-2013-12-03-kedd-1700"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa 5. forduló

DVSC-TEVA vs. Dunaújváros PASE

2 - 0   (1 - 0)

Debrecen, 1.500 néző. V.: Erdős J. (Medovarszki J., Buzás B.).


DVSC-TEVA: Novakovic - Lázár P., Máté, Króner, Korhut, Szécsi, Szakály, Spitzmüller, Ferenczi, Kulcsár, Volas. Vezetőedző: Kondás Elemér

Dunaújváros PASE: Milinte - Villám, Burucz, Farkas, Lázár Zs., Böőr, Jakab, Papp, Ribeiro, Egejuru, Csehi. Vezetőedző: Dobos Barna


Gólszerző: Máté a 24. (1-0), Volas a 68. (2-0) percben.

Sárga lap: Lázár a 10. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Lázár helyett Bernáth az 54., Ferenczi helyett Dombi a 61., Jakab helyett Kocsis a 72., Kulcsár helyett Sidibe a 73., Godslove helyett Sóron és Thiago helyett Ato a 77. percben.


A DVSC-TEVA az idegenbeli 1–1-et követően jó helyzetből várja a Dunaújváros elleni, keddi MK-visszavágót.

A Dunaújváros PASE együttesét fogadja a Magyar Kupában a DVSC-TEVA kedden 17 órától az Oláh Gábor utcai stadionban, a találkozót ingyen tekinthetik meg a nézők.

A Magyar Kupában a legjobb nyolc közé jutásért zajló párharc első mérkőzésén a DVSC idegenben ért el döntetlent a Dunaújváros otthonában, de nincs megállás, kedden máris következik a visszavágó, ahol a Lokinak már egy gól nélküli iksz is elég lehet a továbblépéshez. Ön mit tippel a meccs végeredményére?

Kiderült, a debreceniek Győrben kezdenek a sorozat nyolcaddöntőjében.

Az első 15 fordulót, azaz az őszi szezont követően az MTK Budapest lett a labdarúgó OTP Bank Liga legsportszerűbb csapata.

A labdarúgó Magyar Kupa legjobb nyolc közé jutásért Dunaújvárosban lépett pályára a DVSC-TEVA gárdája kedden 12.30-kor. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!