Sport

2013.12.24. 10:13

A sikerklub hangulatos évzárója

Debrecen - A DVSC bokszklub tagjai - ökölvívók, edzők, vezetők, néhány meghívott bíró, támogató és Debrecen városának képviseletében Pajna Zoltán alpolgármester - a 2013-as évet értékelte, majd közös vacsorával zárta le azt december 23-án.

Debrecen - A DVSC bokszklub tagjai - ökölvívók, edzők, vezetők, néhány meghívott bíró, támogató és Debrecen városának képviseletében Pajna Zoltán alpolgármester - a 2013-as évet értékelte, majd közös vacsorával zárta le azt december 23-án.

Szabó Sándor klubelnök rövid beszéde után Pajna Zoltán, aki a klubelnökhöz hasonlóan a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökségi tagja is, méltatta a DVSC eredményeit, az ott folyó szakmai munkát, egyúttal kifejezte abbéli reményét, hogy az a felépítmény, ami az egyesületnél hosszú évek alatt létrejött, s ami által Debrecen egyik, ha nem a legsikeresebb csapatává tette a bokszklubot, még sokáig fennmarad, továbbfejlődik - együttműködésben a régió, illetve főleg a megye többi erre fogékony egyesületével.

Az alpolgármester néhány közvetlen szóban az ifjú, szerinte a csibészséget és a szorgalmas munkát ötvöző bunyósokhoz intézte mondandóját, miszerint dolgozzanak ezután is nagy elszántsággal, aminek mindenképpen meg kell legyen az eredménye.

Ezt követően az edzők, Rácsai András, Salánki László és Zöld Ferenc - ki-ki a maga háza táján sepregetve - értékelte az ökölvívókat, akik mindannyian oklevelet is kaptak. Mindezt azonban megelőzte Szabó Sándor egyénekre szabott ajándéka, amivel mind a várost képviselő Pajna Zoltánt, mind a megjelent vendégeket lepte meg, ám végül ő is ajándékot kapott a közösségtől: egyik kedvenc írója, Móricz Zsigmond regényét a Kivilágos kivirradtig egy példányát, dedikálva a DVSC-sek által.

A bankett végül fényképezkedésbe és tereferébe, valamint egy jó kis pacalozásba, pizzázásba torkollott.

Folytatás 2014-ben, rögtön januárban már néhány ökölvívó számára nemzetközi versennyel, illetve a válogatottba meghívottaknak kubai edzőtáborozással, a többiek számára pedig a mindennapi edzésekkel.

A 2013-ban régióközponttá kinevezett DVSC-nek a megszokott munkafolyamatok mellett új feladatai lesznek 2014-ben, ezért hamar visszaáll mindenki a megszokott körforgásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!