Sport

2013.11.21. 09:28

Szoros meccsen nyert a DHK

Kiegyenlített mérkőzésen, végül büntetőlövések után győzték le a Vasast.

Kiegyenlített mérkőzésen, végül büntetőlövések után győzték le a Vasast.A Debreceni Hokiklub fiataljai szerda este a Vasas gárdáját látták vendégül, és szoros mérkőzésen sikerült csak diadalmaskodniuk a fővárosi csapat fölött. Bár a DHK szerezte meg a vezetést, a vendégek egyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték a második harmadban, de a debreceniek még ebben a játékrészben egyenlítettek. A harmadik etapban aztán kétgólosra nőtt a Vasas előnye, ám a hajrában ismét villantak a hazaiak, így a rendes játékidőben 4-4 volt az eredményjelzőn, jöhetett a ráadás. Itt nem esett gól, így a döntés a büntetőlövésekre maradt, amelyben Kuriljuk révén itthon tartotta a bajnoki pontokat a DHK.

Legközelebb a szlovák bajnokságban a HK Levice, majd a MAC és a Vasas ellen kétszer lép jégre a DHK idegenben. Hazai pályán november 30-án és december 1-én láthatjuk Scseglov Vlagyimir csapatát a Rózsahegy ellen.


Jegyzőkönyv

Magyar junior bajnokság


Debreceni HK - Vasas SC 5:4 bü. (1:1, 1:1, 2:2, 0:0, 1:0)

Debrecen, vezette: Varjú Á. (Sipos R., Pozsár B.).


A DHK gólszerzői: Odnoga M. (Kuriljuk A., Okos Cs.), Odnoga M. (Okos Cs., Kuriljuk A.), Balázs Zs. (Elekes-Darabont H., Könczei Á.), Odnoga M. (Csíki Z., Okos Cs.), Kuriljuk A.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!