Sport

2013.11.05. 13:48

Négypontos rangadó vár a Lokira

Debrecen - A DVSC-TVP a közvetlen rivális Fehérvár gárdáját látja vendégül szerdán a Hódosban.

Debrecen - A DVSC-TVP a közvetlen rivális Fehérvár gárdáját látja vendégül szerdán a Hódosban.

A női válogatott felkészülése miatt beiktatott pauzát követően hétközi fordulóval folytatódik az élvonalbeli pontvadászat, ahol a DVSC-TVP–Fehérvár KC összecsapást rendeznek szerdán 18 órától a Hódos Imre sportcsarnokban. A Loki-drukkereknek kötelező a megjelenés a találkozón, de aki nem tud kilátogatni a helyszínre, az a Hajdú Online-on élőben figyelemmel követheti az eseményeket.

Visszatérnek

A mérkőzés kiemelt fontossággal bír, úgymond négypontos derbi, hiszen a tabellán egymást követi a két gárda, ráadásul a fehérváriak mindössze egyetlen ponttal vannak lemaradva a debreceniektől. A meccsnek külön pikantériát kölcsönöz, hogy egykori lokisták (a kapus Kiss Éva, a balszélső Kazai Anita és a jobbátlövő Herr Anita) ellenfélként térnek vissza a cívisvárosba.

– Azt hiszem, a teher inkább őket nyomja, hogy bizonyítsanak egykori csapatuk ellen. Nekünk egy feladatunk van: megmutatni, egy győztes gárdát hagytak el! Persze, kicsit másabb egykori csapattárs ellen kézilabdázni, viszont az idő múlásával ennek már nincs különösebb jelentősége, hiszen nagyon sokan távoztak a Lokitól, mióta itt játszom – reflektált a felvetésre Slakta Petra, a Loki jobbszélsője, aki 5 éve erősíti a Debrecent.

Igazi harc lesz

A debreceni játékos kemény összecsapásra, és hazai győzelemre számít szerdán. – Nagyon jó erőkből álló csapat a Fehérvár, éppen ezért nem lesz könnyű dolgunk. Viszont volt elég időnk felkészülni a meccsre, remélem, nem tudnak meglepetést okozni a vendégek. Szerintem az dönthet, hogy tudunk-e elég keményen védekezni, illetve támadásban túljárunk-e Kiss Évi eszén. Kemény harcra számítok, amiből győztesen szeretnénk kikerülni! – mondta magabiztosan Slakta Petra.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!