Sport

2013.11.30. 17:01

Kaposvári Rákóczi FC vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

Kaposvár, Debrecen - A Kaposvári Rákóczi FC vs. DVSC-TEVA (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Kaposvár, Debrecen - A Kaposvári Rákóczi FC vs. DVSC-TEVA (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Prukner László (Kaposvár): - Ez a mérkőzés fémjelezte a bajnokságban az eddigi szereplésünket. Fiatal csapattal álltunk ki. Az első félidőben biztonsági játékra törekedtünk. A második félidőben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és megvalósítottuk azt, amit elterveztünk. Kiegyenlítettünk. A mérkőzésen mindvégig bátrabban kellett volna játszanunk.

Kondás Elemér (Debrecen): - Kaposváron mindig nehéz mérkőzést játszunk. Erre készültünk most is. Az első félidőben jól oldottuk meg a feladatunkat, előnnyel zártuk a félidőt. A második félidőben ránk jött a Kaposvár, ami érthető is, hiszen hazai pályán hátrányban voltak. Kiegyenlítettek. Mi ezúttal is győzelemre játszottunk, támadtunk tovább. Egy szép támadás végén ismét betaláltunk. Megérdemelten győztünk.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Kaposvári Rákóczi FC vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!