Sport

2013.11.04. 14:01

Egy-egy győzelem és vereség a DHK hétvégi mérlege

Debrecen - A Debreceni Hokiklub fiataljai szombaton Pozsonyban, míg vasárnap Nagyszombaton vendégeskedtek a szlovák 1. Liga keretein belül.

Debrecen - A Debreceni Hokiklub fiataljai szombaton Pozsonyban, míg vasárnap Nagyszombaton vendégeskedtek a szlovák 1. Liga keretein belül.

A hajdúsági jégkorongozók a tabella első felébe tartozó csapatoknál vendégszerepeltek; szombaton a HK Ruzinov 99 Bratislava ellentmondást nem tűrően játszott, és a második játékrész derekán már 6-0-t mutatott az eredményjelző és a DHK-nak csak az eredmény kozmetikázására jutott energiája (6-3).

Vasárnap már egy teljesen más mérkőzés alakult ki a HK Trnava vendégeként pályára lépő DHK számára. Huszonkét percig felváltva estek a gólok, aztán a debreceniek megrázták magukat és gyorsan nagy előnyre tettek szert. A nagyszombati csapat ugyan zárkózott, de a DHK a mérkőzés végére ismét nagy különbséget eszközölt ki és nyerte meg a találkozót megérdemelten (5-8).

Szlovák 1. Liga (junior)

HK Ruzinov Bratislava-Debreceni HK 6:3 (2:0, 4:1, 0:2)

Pozsony, vezette: Tvrdon J. (Pauljucok M., Regec T.)

A DHK gólszerzői: Könczei Á. (Balázs Zs.), Kuriljuk A. (Elekes-Darabont H., Tamás N.), Könczei Á.

HK Trnava-Debreceni HK 5:8 (2:1, 2:4, 1:3)

Nagyszombat, vezette: Stano P. (Gegán T., Kristian D.)

A DHK gólszerzői: Könczei Á. (Mocsári A., Okos Cs.), Okos Cs. (Odnoga M.), Balázs Zs., Csíki Z. (Mocsári A., Kuriljuk A.), Odnoga M. (Kuriljuk A., Könczei Á.), Balázs Zs. (Könczei Á.), Kuriljuk A. (Odnoga M., Okos Cs.), Könczei Á. (Elekes-Darabont H., Vincze P.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!