Sport

2013.10.10. 16:59

Verhető a Győr

Berettyóújfalu - A címvédő Rába ETO csapata látogat az NB I. ötödik fordulójában Berettyóújfaluba: a két nagy rivális pénteken 19.30-tól csap össze a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Berettyóújfalu - A címvédő Rába ETO csapata látogat az NB I. ötödik fordulójában Berettyóújfaluba: a két nagy rivális pénteken 19.30-tól csap össze a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Idén még egyik egylet sem talált legyőzőre, az MVFC négy kör után vezeti a pontvadászatot, a Győr a tabella harmadik helyén áll, David Madrid Sanchez együttese azonban csak három meccset játszott le eddig, a DEAC elleni ütközetüket ugyanis későbbre halasztották.

Igazi csemegének számít, mikor a két legerősebb magyar futsalcsapat küzd meg egymással, így ezúttal is vérbeli presztízscsatára van kilátás. A Mezei-Vill válogatott játékosát, Lovas Norbertet kérdeztük, milyen előérzettel várja a csúcsrangadót.

Maximális koncentráltság kell

– Mindig élmény a magyar bajnokság legjobb csapata, vagyis a Győr ellen játszani. Eddig több-kevesebb sikerrel hoztuk le az ETO-val szemben megvívott meccseinket: ezúttal a hazai pálya mellettünk szól, illetve az, hogy már többször legyőztük őket. Persze riválisunk az esélyesebb, de ettől még nem feltartott kézzel lépünk pályára – vélekedett Lovas, aki szerint alázattal, és nagy-nagy koncentrációval ezúttal is sikeresek lehetnek, számukra a döntetlen, vagy a diadal ugyanolyan értékű a Győr ellen.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló október 11-i, pénteki számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!