Sport

2013.10.03. 14:35

Selim Bouadla harcra kész

Debrecen - Kondás Elemér vezetőedzőnek egyre több egészséges játékosa van, a francia már játszhat a Paks ellen.

Debrecen - Kondás Elemér vezetőedzőnek egyre több egészséges játékosa van, a francia már játszhat a Paks ellen.

Az ötödik helyen álló MVM Paks lesz a második pozíciót elfoglaló DVSC-TEVA vendége pénteken 19 órától (élőben a HAON-on) az OTP Bank Liga 10. fordulójában, azaz a tabellára tekintve háromesélyes rangadót láthatunk a Nagyerdőn. Ha azonban azt nézzük, hogy a Loki eddig egyetlen pontot sem hullajtott el hazai környezetben – holott játszott a Ferencvárossal, a Videotonnal és az MTK-val is –, míg az atomvárosi brigád idegenben csupán egyszer nyert és háromszor kikapott az ősszel, akkor a DVSC a toronymagas esélyes.

Nem számít a statisztika

A Debrecen szakvezetőjének, Kondás Elemérnek azonban esze ágában sincs a statisztikát böngészni, jól tudja, kőkemény mérkőzés várható a Paks ellen.

– Azt, hogy nekünk áll a zászló, be is kell bizonyítanunk. A zöld-fehérek keretét jó játékosok alkotják, például a 9 meccs/9 gól mutatóval rendelkező Simon Attila, de egyébként is egy masszív csapatról beszélünk. Nyilván hazai pályán is dominálni akarunk, harcos, akaratos futballal nyerni szeretnénk péntek este. Az Oláh Gábor utcán lejátszott találkozóinkon voltunk mostanában ember- és gólhátrányban is, mégis nyerni tudtunk, bízom benne, most hasonló negatív történések nélkül is megszerezzük a három pontot.

Visszatérhet

A hajdúságiaknál többen is sérüléssel bajlódtak az utóbbi hetekben – Morozov, Nagy Zoltán és Damahou hónapokra kidőlt –, de mára már Máté, Bódi, Seydi, Slimane Bouadla és Selim Bouadla is együtt készül a többiekkel. Négyük közül a legnagyobb esély utóbbi játékára van, a francia karmester ott lesz a DVSC középpályás sorában a pénteki mérkőzésen.

A Paks elleni meccsen Farkas Ádám fújja majd a sípot.

HBN-TN


[poll id="514"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!