Sport

2013.10.22. 14:57

Kiütéses MVFC-győzelem

Hajdú-Bihar - A Berettyóújfalu 11–3-ra verte a Haladást, a DEAC 4–4-es döntetlent játszott a BME ellen.

Hajdú-Bihar - A Berettyóújfalu 11–3-ra verte a Haladást, a DEAC 4–4-es döntetlent játszott a BME ellen.

Összesen négy pontot szereztek a hajdú-bihariak az élvonalbeli férfi futsalbajnokság hatodik fordulójában. A Mezei-Vill a Swietelsky-Haladás VSE csapatát ütötte ki saját otthonában 11–3-ra, a DEAC Futsal Club hazai pályán fogadta a MAFC BME-Docler Akadémia együttesét, mely ellen a félidőben már 3–0-ra vezetett, a mérkőzés mégis 4–4-es döntetlennel zárult.

Klasszis teljesítmény Rábltől

Kiválóan indult a találkozó a vendégek szempontjából, Siska már a második percben góllal jelentkezett, a sort Nagy, Trencsényi, Rábl (2) és Szabó folytatta, vagyis már a szünetre is tetemes, 6–0-s előnnyel mehettek az újfaluiak. A folytatásban ugyan nagy nehezen begyötört három labdát az ellenfél is, de az mit sem ért a további MVFC-rohamokkal szemben. Turzó József alakulata végül tizenegy találatig jutott, melyből Rábl János hatot jegyez, a mérkőzés 11–3-as eredménnyel zárult. A Berettyóújfalu csapata 15 ponttal tartja második helyét a tabellán.

Nyerhető lett volna

A DEAC-MAFC összecsapáson a 12. percben esett az első gól, Fekete volt eredményes, aki négy minutumra rá is betalált. Majd pedig Kiss állította be a 3–0-s félidei eredményt, amely lenyűgöző produkció volt a debreceniektől az esélyesebb pestiek ellen. Aztán a második játékrészben fordult a kocka, a vendégek nagyon összekapták magukat, és öt percen belül ledolgozták a hátrányt. 3–3 után újra Fekete villant, úgy tűnt, megszerezheti a győzelmi pontokat a Debrecen, ám kevéssel a vége előtt ismét egyenlítettek a fővárosiak, ami azt jelentette, 4–4-es döntetlennel ért véget a találkozó, vagyis be kellett érni egy ponttal a cívisvárosiaknak.

HBN


Swietelsky-Haladás VSE-MVFC-Berettyóújfalu FC 3-11 (0-6)

Szombathely, 400 néző. Vezette: Rózsa.

Haladás: Németh K. – Szimcsák, Gyurcsányi, Horváth P., Halmos. Cserék: Dorogi, Czeglédi, Bogyó, Németh P., Schimmer, Tompa, Zseli. Edző: Horváth Levente.

MVFC: Tihanyi – LOVAS, Szabó, Trencsényi, Rábl. Cserék: Nagy I., Siska, GÁL, Dávid, Nagy T., Sánta, Mezei. Edző: Turzó József.

Gól: Németh P. (29.), Gyurcsányi (31.), Halmos (36.), illetve Siska (2.), Nagy I. (7.), Trencsényi (8.), Rábl (14., 15., 24., 26., 27., 28.), Szabó (20.), Sánta (37.).


DEAC Futsal Club–MAFC BME-Docler Akadémia 4–4 (3–0)

Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Veres.

DEAC: Szalánczi – Angyalos, Fekete, Nagy Imre, Kiss A. Cserék: Nagy István, Fábri, Varga D., Végső, Szentjobbi, Tar, Mezei, Kerti. Edző: Darányi Antal.

MAFC: Tyukász – Öreglaki, Komáromi, Kertész, Szeghy. Csere: Laucsek A., Simon, Fritz, Rajnay, Kulik, Andorka, Sivák, Fehér. Edző: Marco Antonio Angulo Lopez.

Gól: Fekete (12., 16., 35.), Kiss A. (17.), illetve Kertész (22.), Öreglaki (24.), Sivák (25.), Szeghy (38.).

Sárga lap: Fekete (19.), Szalánczi (38.), illetve Rajnay (9.), Kertész (20.), Sivák (20.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!