Sport

2013.10.25. 14:03

Jó hangulatban várják a találkozót

Balmazújváros - Karacs Péter szerint támadólag kell fellépnie csapatának Cegléden a győzelemért.

Balmazújváros - Karacs Péter szerint támadólag kell fellépnie csapatának Cegléden a győzelemért.

Szombaton, a Ness Hungary NB II. 11. fordulójában Pest megyébe látogat a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, hogy 14.30-tól megmérkőzzön a 13. helyezett Ceglédi VSE-vel.

Híres Gábor gárdája jobb gólarányának köszönhetően második a tabellán, ám egy hét végi diadallal akár növelheti előnyét, amennyiben a szintén 19 pontos riválisai, a Dunaújváros PASE és az FGSZ Siófok botlanak.

A három pontért mennek

Annak ellenére, hogy a Cegléd a tabella alsó házában foglal helyet, az előző fordulóban egy öt meccsből álló nyeretlenségi sorozatot tört meg Sopronban (3-2), amely akár lendületet adhat Ványi Zsolt alakulatának.

Jó hangulatban zajlanak a felkészülések, hiszen sorozatban nyerjük a mérkőzéseinket, és Pest megyébe is úgy utazunk, hogy a három pontot szeretnénk elhozni onnan – vezette fel a szombati összecsapást Karacs Péter, a Balmazújváros középpályása.

– Kiélezett meccsre számítunk a Malomtó széli Sporttelepen, nem becsüljük le ellenfelünket. Nem hiszek abban, hogy egy csapatnak a nyeretlenségi sorozata befolyásolná a teljesítményét, minden meccs más, és a profi labdarúgóknak ki kell zárniuk a negatív dolgokat. Szombaton az ellenfelünkre kell erőltetni az akartunkat, sok múlhat a labdabirtokláson. Ha támadólag lépünk fel, és kihasználjuk a Cegléd védelmi hibáit, akkor miénk lesz a három pont.

HBN-MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!