Sport

2013.10.31. 16:00

Csalóka a pozíciójuk

Balmazújváros - A 14. helyen álló Sopron csapata látogat vasárnap délután Balmazújvárosba.

Balmazújváros - A 14. helyen álló Sopron csapata látogat vasárnap délután Balmazújvárosba.

Folytatná sikerszériáját a Ness Hungary NB II-ben szereplő, jelenleg az előkelő, és feljutást érő második helyen álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese: ehhez nem kell mást tennie Híres Gábor tanítványainak, mint hogy legyőzzék a Soproni VSE-t. Az öt forduló óta veretlen Újváros vasárnap 13.30-tól fogadja a „leghűségesebb város” együttesét.

Gyors gól kell

– Nehéz összecsapásra számítunk, ugyan még sosem játszottunk a soproniak ellen, de tudjuk, nem olyan rossz csapat, mint ahogy arra a tabellán elfoglalt helyükből lehet következtetni – kezdte az esélylatolgatást Bokros Tibor, a hajdúságiak védője.

– Riválisunkat általában az első bekapott gól töri meg, addig azonban igen tetszetős futballt játszanak, az a célunk, hogy minél hamarabb bevegyük a kapujukat. Ismét győzni szeretnénk, főként hazai pályán – mondta a bekk, aki azt is elárulta, mi hajtja őket még mindig előre.

– A bajnokság elején mindenki elkönyvelt minket kis csapatnak, azt mondták, majd a bennmaradásért kell küzdenünk. Mi erre rá akartunk cáfolni, már csak dacból is megmutatjuk, nem volt igazuk – nyilatkozta Bokros, akitől azt is megtudtuk, hogy egy-két sérült van az egyletükben, de remélik, felépülnek a derbi napjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!