Sport

2013.09.02. 15:31

Tudták, elindulnak fölfelé

Balmazújváros - Megtört a jég: a folyamatosan javuló játékot produkáló Balmazújváros nyerni tudott.

Balmazújváros - Megtört a jég: a folyamatosan javuló játékot produkáló Balmazújváros nyerni tudott.

Sima, 3–0-s győzelmet aratott a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata a Ness Hungary NB II. harmadik fordulójában a Szigetszentmiklós otthonában.

Az újvárosiak a 38. percben Urbin Péter révén szerezték meg a vezetés, az előnyt pedig a 45. minutumban Forgács Andrásnak köszönhetően kétgólosra növelték. A mérkőzés végén még Virág Aladár is betalált, ezzel beállítva a 3–0-s végeredményt.

– Fontos győzelmet arattunk, hiszen az első két meccsünk nem úgy alakult, ahogy azt reméltük. Készültünk erre a derbire, már szerdán, a Magyar Kupában is voltak arra utaló jelek, hogy a hétvégére összeállhatunk. Bár a műfüves pályán nehezebb volt játszani, szerencsére tudtunk alkalmazkodni a körülményekhez. Az első félidő vége felé megszereztük a vezetést, sőt, a szünet előtt kétgólosra növeltük előnyünket. Fordulás után inkább a védekezésre helyeztük a hangsúlyt, az ellenfél pedig próbált szépíteni, ehhez képest mi találtunk be még egyszer. De egyébként nehezebb volt ez a találkozó, mint ahogy azt az eredmény mutatja – mondta Urbin Péter, akinek a nevéhez fűződik az újvárosiak első góljának megszerzése.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló szeptember 3-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!