Sport

2013.09.20. 12:40

Rangadó: veretlenek meccse

Debrecen - A listavezető DVSC-TVP a szintén minden meccsét megnyerő Érdet fogadja vasárnap.

Debrecen - A listavezető DVSC-TVP a szintén minden meccsét megnyerő Érdet fogadja vasárnap.

Nyugodtan kijelenthető, eddigi legnehezebb mérkőzése vár a Loki női kézilabdacsapatára a hét végén, vasárnap 18 órától ugyanis az Érd csapatával játszanak a piros-fehérek a Hódos Imre sportcsarnokban.

Az utóbbi években megerősödő, a Bajnokok Ligájában selejtezőt játszó (s a Fradival szemben elbukó) érdiek egy meccsel kevesebbszer léptek a pályára, mint a riválisok, viszont valamennyi találkozójukat megnyerték, ráadásul nem is akárhogyan! Klivinyiék otthon 13 góllal győzték le az Egert, idegenben 8 találattal voltak jobbak a Siófoknál, és szintén hazai környezetben tíz góllal többet lőttek a Vácnál. Ilyen eredménysor után teljesen alátámasztott a kijelentés, az eddigi bajnokság legnehezebb erőpróbája vár a debreceni hölgykoszorúra a hét utolsó napján.

Betonfallal szemben

– Teljes mértékben egyetértek a kijelentéssel! Az Érd nagyon jó erőkből álló társaság, elég megemlíteni Kovács Anna, Klivinyi Kinga, vagy éppen Schatzl Nadine nevét. A védekezésükben van az erejük, hiszen magas, erős játékosokból áll a csapatuk, de természetesen megvan a recept arra, hogyan lehet meglepni őket – nyilatkozta a Naplónak Kudor Kitti, a Loki csapatkapitánya.

– Úgy érzem, a vasárnapi meccsen őket nyomja majd az esélyesség terhe, így mi felszabadultan játszhatunk. Az eddig lejátszott és megnyert négy mérkőzésünk kellő önbizalmat kell, hogy adjon, egy ilyen szintű csapat ellen is. Biztos vagyok benne, hogy hazai pályán, a szurkolóink támogatása mellett bárkivel szemben felvesszük a kesztyűt. Egy meccsen bármelyik gárda legyőzhető. Amennyiben a szurkolóink ugyanolyan nagy létszámban lesznek, mint korábban, akkor meglesz az a háttér, ami szükséges a sikerhez – fogalmazott az irányító.

HBN-BN

A vasárnap 18 órakor kezdődő DVSC-Érd meccset a Haon élőben közvetíti!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!