Sport

2013.09.30. 17:01

Mesterien védett az Újváros kapusa

Balmazújváros - Nagyszerű, 2–1-es győzelmet aratott Híres Gábor alakulata a Békéscsaba otthonában.

Balmazújváros - Nagyszerű, 2–1-es győzelmet aratott Híres Gábor alakulata a Békéscsaba otthonában.

Begyűjtötte a három pontot a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata a Ness Hungary NB II. hetedik fordulójában, miután 2–1-re megverte a már-már mumusnak számító békéscsabaiakat.

Jól indult a derbi az újvárosiak szempontjából, hiszen Németh révén a 9. percben előnybe kerültek, ám az ellenfél rá egy minutumra büntetőből tudott egyenlíteni. A vendégek ezt követően sem adták fel, és a második félidőben Szöllősinek hála végleg a maguk javára fordították a mérkőzést. A találkozó históriájához hozzátartozik, hogy az Újváros hálóőrének, Mester Tamásnak a bravúrjai is kellettek a sikerhez.

Megérdemelt diadal

– Nagyon örülünk a győzelemnek, pláne mert az utóbbi két bajnokink nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Természetesen nagyszerű érzés, hogy épp a Békéscsabát vertük meg, de a legfontosabb pillanatnyilag a három pont megszerzése volt, és nem feltétlenül az ellenfél kiléte. Úgy hiszem, teljesen megérdemelten nyertük meg a derbit, gyorsan előnybe kerültünk, igaz, egyből egyenlíteni tudott a riválisunk, ám mi ezt követően is küzdöttünk, és lőttünk még egy gólt – vélekedett Mester Tamás, a Balmazújváros kapusa, aki boldog, mert tudott élni a lehetőséggel.

– Ezúttal én jutottam szerephez, és ezt ki is használtam. Egészséges versenyszellem van köztünk, kapusok között, ami jót tesz a teljesítményünknek – fogalmazott a hajdúságiak mohácsi születésű portása, aki korábban, a Siófok színeiben már védte NB I-es együttes kapuját, és célja, hogy egyszer ismét az élvonalban bizonyíthasson.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!