Sport

2013.09.27. 16:55

Megtörik a békéscsabai átok?

Balmazújváros - Békés megyébe utazik a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, a Ness Hungary NB II. 7. fordulójában.

Balmazújváros - Békés megyébe utazik a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, a Ness Hungary NB II. 7. fordulójában.Híres Gábor alakulatának két 3-2-es vereség után, idegenben kell szombaton javítania a tabella hatodik helyén álló Békéscsaba 1912 Előre ellen. A Balmazújváros egy hete avatta fel új stadionját, ám az ünnepély nem sikerült túl jól, a vendég Dunaújváros mindhárom pontot elvitte a hajdúságiak otthonából.

Csapatként játszani

A dunaújvárosiak elleni mérkőzésen csereként beálló, majd a hosszabbításban gólt is szerző középpályás, Kónya Márk szerint nehéz mérkőzés vár csapatára a hétvégén, de okvetlenül javítanának a dél-alföldiek otthonában.

– A Békéscsabával szemben mindig kemény, döntetlenszagú, és kevés gólos meccset szoktunk játszani, úgy hiszem, most is egy találat dönt majd a három pont sorsáról – latolgatta az esélyeket Kónya Márk. – Múlt héten, a Dunaújváros ellen az első negyedórában jól kezdtünk, ám utána megtört a lendületünk, amelyet ők kihasználtak. Ezúttal elengedhetetlen, hogy kiküszöböljük az egyéni hibákat, és jobban kell egymást segítenünk, hiszen a magabiztos védekezés és a hatékony támadás mellett a csapatmunka lehet a győzelem kulcsa. Feltétlenül úgy szeretnék pályára lépni Békéscsabán, hogy segítsem a csapatomat, számomra most másodlagos, hogy kezdőként, vagy csereként teszem ezt. Amióta NB II-esek vagyunk, azóta még nem sikerült megvernünk a csabaiakat, viszont most, az elrontott stadionavatónk után meg akarjuk mutatni a szurkolóinknak, idegenben is tudunk nyerni – mondta Kónya.

A Békéscsaba-Balmazújváros összecsapás szeptember 28-án kezdődik 16 órától.

HBN-MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!