Sport

2013.09.16. 07:49

Eredményes és hasznos volt a Berek Kupa

Berekböszörmény - A VI. Berek Kupa 86 ember, vagyis 43 pár küzdelmét hozta szombaton, éjszakába nyúlóan, Berekböszörményben.

Berekböszörmény - A VI. Berek Kupa 86 ember, vagyis 43 pár küzdelmét hozta szombaton, éjszakába nyúlóan, Berekböszörményben. A DVSC hadházi, berekböszörményi és természetesen debreceni öklözői kitettek magukért, és gyakorlatilag mindenki dicséretet érdemel, hiszen többnyire nyerték a maguk meccsét a mieink, de akik veszítettek, ők is ígéretesen bunyóztak edzőik szerint. Köszönjük a részvételt a többi egyesületnek is, reméljük, hogy jó kis ökölvívó hétvégének érezték ezt a mostanit, ahogy mi is.

Eredmények: 

1. Rézműves Norbert DVSC 2:1 Tóth Manfréd Dávid B.

2. Lakatos Kevin DVSC 0:3 Sárközi Géza KSC

3. Pukoli Krisztofer BB 2:1 Koi Borisz KSC

4. Tóth Illés Dávid B. 3.AB Bernáth Richárd DVSC

5. Horváth Attila Dávid B. 0:5 Bárány István TSZM

6. Bernáth Attila DVSC 3:0 Hevesi Tóth Krisztián TSZM

7. Borsos Tamás KSC 1:2 Bernáth László DVSC

8. Rézműves Richárd DVSC 3:0 Dogi Razván Gyalu

9. Eszenyi Dániel DVSC 0:3 Dogi Dorin Gyalu

10. Kalugár Kozmin Crisul 0:3 Ramos Richárd TSZM

11. Búzás Norbert Crisul 2:1 Gulyás Dominik KSC

12. Katona Dániel Crisul 0:3 Horváth Róbert Dávid B.

13. Rézműves Jenő DVSC 0:3 Bodea Alin Gyalu

14. Lakatos Máté DVSC 1.RSC Botra Andrej Nagyvárad

15. Kiss Imre HBO 3.AB László Szilárd KSC

16. Kulbert Krisztián FVE 0:3 Fátyol Sándor TSZM

17. Béres Dániel Dávid B. 0:3 Lázár Ábrahám KSC

18. Fogis Sebastian Nagyvárad 1:2 Szabó Áron KSC

19. Nagy Ferenc Eger 2:1 Ples Joan Gyula FV

20. Kiss Angelika DVSC 2.AB Barankai Virginia FVE

21. Pukoli Renátó BB 1:2 Rostás Márkó FVE

22. Képíró Ádám FVE 0:3 Csonka Zsolt BB

23. Balogh Elemér Eger 3:0 Kovács Gábor KSC

24. Varga Viktor Eger 1:2 Kovács Norbert KSC

25. Mészáros Mariann DVSC 0:3 Danka Zsófia KSC

26. Csanád Erik BU 0:3 Mikula Florin Gyula FV

27. Donczi Ali Kolozsvár 3.AB Tóth Zsombor DVSC

28. Ples Stefán Gyula FV 2:1 Háda Ádám DVSC

29. Szendrei Péter Eger 2.AB Nagy Bence DVSC

30. Nagy Tímea DVSC 3:0 Oláh Eszter Eger

31. Gyarmati Márk Dávid B. 2:1 Grumhold Albert BB

32. Vánszku Attila Dávid B. 1.AB László Andor KSC

33. Dózsa Boldizsár BU 3:0 Barna Csaba Dávid B.

34. Rózsa Rita DVSC 3:0 Bartha Jenifer DVSC

35. Dolezsár Ádám Dávid B. 3:0 Marjai László HBO

36. Mikó Erik Dávid B. 3.RSC Kulcsár Krisztián BU

37. Szőllős Richárd DVSC 1.AB Fekete Patrik HBO

38. Kulcsár Márk BU 2.AB Söprűs Zsolt DVSC

39. Komor Norbert DVSC 2:1 Stop Serban Nagyvárad

40. Dudics Márk Dávid B. 2:1 Kiss Gergő DVSC

41. Kovács Zsolt DVSC 1:2 Makaru Ráres Crisul

42. Papp Imre BU 1:2 Kékesi Béla DVSC

43. Pásztor Szabolcs DVSC 3:0 Lakatos Patrik DVSC

Edzői értékelések:

Rácsai András (DVSC Debrecen): - Kovács Zsolti az első menetben szépen, a második-harmadikban már nem annyira jól bokszolt. Meglátszott a kihagyás rajta, ám nagy veszélyben nem volt, csak érezhető volt, hogy nem volt egy ideje meccse. Verhető volt ellenfele. Nagy Bence Szendrei Péterrel bunyózott, aki nekiugrott Bencének, de a második menetre kértem őt, hogy inkább hosszú egyeneseket üssön, s ne engedje közel ellenfelét. A másodikban aztán egy fejre mért egyenessel technikai „káózta” vetélytársát.

Zöld Ferenc (DVSC Debrecen): - Rézműves Norbi ügyesen bokszolt a végére kicsit elfáradt de nagyot meccseltek, szóval dicséret illeti az ellenfelét is. Rézműves Ricsi a végére érzett rá az ütőtávra és akkor szép dolgokat csinált meg, ügyesen boxolt távol tartva ellenfelét, s ennek meg is lett az eredménye. Eszenyi Dani ugyan vereséget szenvedett, de nem ő bokszolt gyengén, hanem az ellenfél volt nagyon ügyes. Mint később kiderült, serdülő Eb-érmes is volt a román srác, de összességében elégedett vagyok Danival. Kiss Angelika első meccsén egy nagyon ügyes és már régóta versenyző lánnyal bokszolt, de nagy bizakodásra ad alkalmat a teljesítménye, remélem megmarad benne ez a harcosság és akkor majd később eredménye is lesz. Rézműves Jenő kikapott, de a végén jól bunyózott. Rózsa Rita és Bartha Jenifer is nálunk bokszol, az ő meccsükön győzött a jelenleg jobbik lány, ám remélem mindketten belehúznak majd, mert azért sok volt a hiányosságuk, de Ritánál dicsérhető az agresszivitása, aminek a győzelmét is köszönheti. Tóth Zsombor remekül használta az egyenes ütéseket és igyekezett minden utasítást betartani, őt ígéretes versenyzőnek tartom. Háda Ádám kikapott, de szoros meccsen, s csak kevésen múlott. Bízom benne, ez majd őt is motiválja a több edzésre, de a harcossággal itt sem volt gond. Söprűs Zsolt erősebb és ügyesebb is volt az ellenfelénél, már csak higgadnia kell a meccsein, hogy ne „akarja túl” a dolgokat, de ő is jól bunyózott. Kiss Gergő jó meccsen maradt alul, nála leginkább a meccshiány volt érezhető és csak kevésen múlott a győzelem. Kékesi Béla magához képest remek dolgokat mutatott be, végre magabiztos is volt. Remélem, most már az is marad. Pásztor Szabi kellemes meglepetés volt számomra, hisz nagyot harcolt az ellenfelével a győzelemért, de mivel Szabi talált többet, nyert.

Salánki László (DVSC Hajdúhadház): Kezdeném Nagy Timivel, ő az egri Oláh Eszterel bokszolt, s Timi hozta a kötelezőt, magabiztos és érett ökölvívást bemutatva, egyhangú pontozással győzte le magyar bajnok ellenfelét. Komor Norbert egy román versenyzővel mérkőzött, aki már ifi korcsoportban van, míg a mi Norbink még csak első éves junior, de Norbikának ez nem jelentett akadályt, pontozással legyőzte a nála idősebb és egy fejjel magasabb ellenfelét egy kemény csatában. Bernáth Attila a törökszentmiklósi Hevesi Tóth Krisztiánnal mérkőzött, aki több rutinnal és meccsszámmal rendelkezik, de Attila mindhárom menetet simán hozta, kitűnően mérkőzött, s egyhangú pontozással látták jobbnak a pontozók. Bernáth Ricsi Tóth Illés ellen bokszolt a Dávid Box Egyesületből. Ricsi az első menetben kiütötte ellenfelét, tőle megszokottan. Lakatos Máténak is román ellenfele volt, aki erős, jó fizikummal rendelkezett, de Máté nagyon jó előkészítő balok után KO értékű jobbegyenest tudott mérni rá, s nem tudta a mérkőzést folytatni, így Máté kiütéses győzelmet aratott. Szőllős Ricsi böszörményi ellenféllel mérkőzött, Fekete Patrik ellen, s Ricsi már az első menet elején olyan erejű találatokat tudott bevinni, hogy az ellenfélre számolnia kellett a vezetőbírónak és az edzőjétől repült a törülköző. Bernáth László a kecskeméti Borsos Tamással mérkőzött, aki mindhárom menetben végig fogásba menekült. Laci tiszta találataival szemben nem volt egy értékelhető találata sem az ellenfélnek, ám számomra érthetetlenül a pontozók a kecskeméti versenyzőt hozták ki nyertesnek. Mészáros Mariannak most volt az első mérkőzése egy kecskeméti lánnyal szemben, akivel nagy csata alakult ki. Minden menetet végig ütötte a két lány, s bár vesztett, Maricának jól sikerült az első mérkőzése egy nagyszerű csatában. Lakatos Patrik és Lakatos Kevin kezdő versenyzők. de ők is nagyszerűen helytálltak. Tóth Ádámnak sajnos nem jutott ellenfél saját súlyában, mivel nem vállalták vele a mérkőzést. Ádám nagyon erős és jó formában van, így számomra nem volt meglepő hogy nem vállaltak vele összecsapást. Meg vagyok elégedve a versenyzőim teljesítményével, hisz akiktől elvártam, azok közül mindenkinek magasban láthattam a kezét, ami mögött persze kemény munka van! Gratulálok mindenkinek és köszönöm Vígh Balázsnak a meghívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!