Sport

2013.09.12. 16:34

Elég a vívódásból, irány a nyílt nap

Debrecen - A Debreceni Honvéd Sport Egyesület (DHSE) nyílt napot tart szeptember 14-én a Békessy Béla Vívócentrumban.

Debrecen - A Debreceni Honvéd Sport Egyesület (DHSE) nyílt napot tart szeptember 14-én a Békessy Béla Vívócentrumban.

Szombaton 10 órától 14-ig megnyitja kapuit az érdeklődők és a csatlakozni vágyók előtt a DHSE: a nyílt nap keretein belül a kilátogatók rengeteg szórakoztató programban vehetnek részt, illetve az egyesület edzői és vívói is kint lesznek a helyszínen. Az eseményen kint lesz, és szintén segíteni fogja az érdeklődőket az egyesült magyar bajnok és U23-as Európa-bajnoki bronzérmes párbajtőrözője, Mihály Kata.

Mindenkinek szórakozás

Az egyesület tagjai a nyílt napra a 4 éves kortól egészen a veteránokig várják a csatlakozni kívánókat, illetve a mozgáskorlátozott csoportba is szívesen látják az érdeklődőket. Az eseményen több játékos feladat vár a kilátogatókra, valamint az edzők és az egyesület vívóinak felügyelete mellett a résztvevők kipróbálhatják a fegyvereket is.

– A DHSE minden vívónak a legjobb körülményeket tudja adni mind szakmai, mind emberi szempontból – kezdte mondandóját Serra György, a DHSE ügyvezető igazgatója. – Akik csatlakoznak, azok egy kiváló sportot fognak űzni egy jól felszerelt és hangulatos vívóteremben. Egyesületünknél minden olyan vívni vágyót várunk, aki akár hobbi szinten, akár élsportolóként akarja űzni a sportágat.

A DHSE ingyenes nyílt napja szombaton 10 órától 14-ig tart a Faraktár utcai Békessy Béla Vívócentrumban, ahol a résztvevőket ajándékkal is várják.

HBN-MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!