Sport

2013.09.16. 17:26

Döntőnek bizonyultak az egyéni hibák

Balmazújváros - Az újvárosiak el vannak keseredve, mert bár jól futballoztak, mégsem tudtak nyerni.

Balmazújváros - Az újvárosiak el vannak keseredve, mert bár jól futballoztak, mégsem tudtak nyerni.

Fordulatos mérkőzést játszott a Ness Hungary NB II. ötödik fordulójában a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő. A hajdúságiak az Ajka otthonában vendégszerepeltek az elmúlt hét végén, és bár vezettek is, a végén 3–2-re kikaptak.

A hazaiak szerezték meg a vezetést a 12. percben Major Zsolt révén, ám nem sokkal később Urbin Péter egyenlített. Az 1–1-es félidő után a 70. minutumban újra Urbin villant, azonban Major a végén mesterhármasig jutott, és megnyerte a meccset csapatának.

Ki kéne iktatni

– Győzni mentünk Ajkára, felkészültünk, tudtuk, mit kell csinálni, ennek ellenére mégis vesztesként hagytuk el a pályát. Jól játszottunk, uraltuk a meccset, de olyan gyermeteg egyéni hibákat követtünk el, amelyek sorsdöntőnek bizonyultak – mondta Híres Gábor, a Balmazújváros vezetőedzője, aki szerint ezek a malőrök nem férnek bele.

– Ezt a luxust nem engedhetjük meg magunknak, ezen a szinten nem követhetünk el ilyen hibákat. Nem vagyunk rossz csapat, ezt hétről-hétre bizonyítjuk, csak néha becsúsznak „bibik”, ezeket kéne kiiktatni. Sőt, még csak a szerencse sem áll mellettünk, ami nekünk kifele pattan, az az ellenfélnek befele. Kielemezzük az összecsapást, és megyünk tovább, készülünk a következő megmérettetésre – tudtuk meg az újvárosiak mesterétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!