Sport

2013.09.12. 16:38

Cél: háromból három

Debrecen - A debreceni kézis hölgyek tovább őriznék százszázalékos mérlegüket – ehhez le kell győzniük a Dunaújvárost.

Debrecen - A debreceni kézis hölgyek tovább őriznék százszázalékos mérlegüket – ehhez le kell győzniük a Dunaújvárost.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női csapata érkezik pénteken a cívisvárosba: az egykori lokista, Mátéfi Eszter irányította Újváros és a DVSC-TVP 18 órától csap össze a Hódos Imre Sportcsarnokban a kézilabda NB I. 3. fordulójában (a mérkőzést a Hajdú Online élőben közvetíti).

Mindkét fél hibátlanul teljesített eddigi két mérkőzésén, a Loki a Békéscsabát és az MTK-Budapestet, míg a Fejér megyeiek a Veszprém, valamint a Vác együttesét múlták felül. Nyilván mindkét klub ismét a siker reményében lép újra pályára, hogy Varga József tanítványainak milyen esélyei lehetnek a találkozón, arról Szilágyi Ágnest, a Debrecen balszélsőjét kérdeztük.

Nyernének

– Mindenképp kemény meccsre számítunk, ellenfelünknek is maximum pontja van eddig, biztosan ők is nyerni szeretnének. Úgy tűnik, nagyon egyben van a Dunaújváros, de ha úgy állunk hozzá az összecsapáshoz, hogy csak győzhetünk, akkor a drukkereink közreműködésével biztosan sikerülni fog. Úgy hiszem, kondicionálisan jobbak vagyunk, a lerohanásokkal meglephetjük őket. Ugyanakkor az Újváros bal széle nagyon összeszokott, illetve két válogatottjukra, a korábbi debreceni játékosra, Bulath Anitára és Ferling Bernadettre is kiemelten figyelnünk kell majd – bizakodott Szilágyi Ági, aki a csabaiak és az MTK ellen is kiválóan teljesített.

– Jól sikerült a felkészülésünk, így nekem, és társaimnak is megy a játék, remélem, ezúttal is többeknek kijön majd a lépés. Arra számítunk, legalább annyi drukker kilátogat pénteken a Hódosba, mint az első hazai meccsünkön, engem feldob a szurkolás, illetőleg a többieket is doppingolja – vélekedett a kézilabdázó, aki csapatával együtt azt szeretné, hogy a derbi után azt mondhassák, három meccsből hármat hoztak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!