Sport

2013.09.18. 14:47

Amerika figyelmét is felkeltené a debreceni bombázó

Debrecen - A debreceni Oláh Vivien az európai sikerek után a tengerentúlon is megmutatja magát.

Debrecen - A debreceni Oláh Vivien az európai sikerek után a tengerentúlon is megmutatja magát.

Annak ellenére, hogy csak tavaly ősszel kezdte el a versenyzést Oláh Vivien, gyorsan kiemelkedő eredményeket ért el, hiszen idén már Európa egyik legrangosabb viadalán, a Miss FIBO Power Beautyn lett első helyezett bikini modell kategóriában. A debreceni Cutler Gym sportolója most tengerentúli sikerre vágyik, hiszen részese lesz a szeptember 27-28-án Las Vegasban megrendezendő Mr. Olympia egyik kísérő rendezvényének. Az úgynevezett Bikini Model Search – ahol Vivien is indul – egy meghívásos verseny, ahol az első helyezett jutalma többek között exkluzív modell-szerződés és egy címlapfotózás.

Címlapra kerülhet

– A megmérettetésen általában 70-80 lány indul, az első nap mindenki pódiumra lép, majd másnap a döntőben tizenhatan mutathatják meg magukat, közülük hat résztvevőt a közönség juttat a fináléba. Európából nagyon kevesen vesznek részt ezen a versenyen, ezért is éreztem olyan kihívásnak, amin szeretnék megmérettetni. Az amerikai fitnesz modell-versenyek leginkább az IFBB által előírt követelményrendszernek felelnek meg, ahol leginkább csinosnak és szépnek kell lenni, a túl izmos testeket annyira nem részesítik előnyben. Mivel nyár eleje óta diétázom, így nem kellett sokat foglalkoznom a felkészüléssel, főleg hasra, lábra és fenékre gyúrtam, de csak óvatosan – avatta be a részletekbe a Napló olvasóit a kidolgozott domborulatokkal rendelkező debreceni fitneszes, aki mindenképpen szeretne a döntőbe jutni, s ezáltal megismertetni magát az amerikaiakkal. Oláh Vivien elárulta, nem fog unatkozni az Egyesült Államokban, ugyanis a főtámogatója filmet forgat a las vegas-i útról.

A vádlijára büszke

Az eddig is remek eredményeket, nagy sikereket elérő sportoló meglepő választ adott arra a kérdésünkre, hogy melyik testrészével a legelégedettebb? – Mindenemmel elégedetlen vagyok! Tudom, hogy valamennyi testrészemen lehetne javítani. Igazából talán a vádlim az, ami kilóg a sorból, de ez genetika, mert már akkor izmos volt, amikor még el sem kezdtem edzeni – mondta Oláh Vivien.

HBN-BN


Oláh Vivien ezekkel a súlyokkal dolgozik a felkészülése alatt:

Guggolás: 90 kg

Felhúzás: 70 kg

Lábtolás: 160 kg

Váll és bicepsz: 10-12 kg-os súlyzóval


Névjegy

Oláh Vivien

Született: 1986. március 18., Debrecen

Sportága: fitnesz

Klubja: Cutler Gym

Magassága: 158 cm

Súlya: 55 kg

Versenysúlya: 50 kg

Mellméret: 92 cm

Derékméret: 62 cm

Csípőméret: 92 cm

Bicepszméret: 32 cm

Combméret: 52 cm

Vádliméret: 34 cm

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!