Sport

2013.09.12. 10:41

130 bunyóst várnak a Berek Kupára

Debrecen, Berekböszörmény - A DVSC berekböszörményi ökölvívó tagozata szeptember 14-én ismét megrendezi szokásos amatőr ökölvívó tornáját.

Debrecen, Berekböszörmény - A DVSC berekböszörményi ökölvívó tagozata szeptember 14-én ismét megrendezi szokásos amatőr ökölvívó tornáját.

A helyi, dr. Vígh Balázs irányította fiókegyesület, illetve maga a DVSC a rendező, és a berekböszörményi önkormányzat, Szabó Sándor, a DVSC elnöke, illetve helyi vállalkozók segítik a monumentális bokszesemény tető alá hozását, amelyre a határon túlról is érkeznek versenyzők.

Előzetesen úgy számolnak a szervezők, hogy Debrecen mellett Székesfehérvárról, Berettyóújfaluból, Hajdúböszörményből, Egerből, Törökszentmiklósról, Nyíregyházáról, Kecskemétről, Nagyváradról, Kolozsvárról, Zilahról és Gyulafehérvárról képviseltetik magukat amatőr ökölvívó egyesületek.

A viadal egynapos lesz, ezért pontosan kell összehangolni mindent. A mérlegelésen várhatóan 12 óráig átesnek az öklözők, ezután pedig késő estig suhognak a pofonok a berekböszörményi ringben.


A Magyar Ökölvívó Szakszövetség a DVSC bokszklubot jelölte ki regionális központként, ami Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megye amatőr ökölvívását érinti.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!