Sport

2013.08.17. 21:33

MSE vs. Pápa - Edzői nyilatkozatok

Mezőkövesd - A Mezőkövesd-Pápa (0-2) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a látottakat.

Mezőkövesd - A Mezőkövesd-Pápa (0-2) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a látottakat.

Véber György (MSE): Semmi nem úgy sikerült nekünk ezen az estén, ahogyan azt akartuk, ahogyan elterveztük. Úgy látszik, hogy nem mennek nekünk az ünnepnapok, az NB II-ben a Cegléd ellen nem sikerült itthon a bajnokavatás, most pedig a villanfényes stadionavató is keserűséget hozott nekünk. A vereségnek több oka van. A Kecskemét ellen aratott idegenbeli 6-2-es sikerünk után többen elhitték, hogy már mindent tudnak a futballból, ezt pedig nem így van, s ezeket a "vadhajtásokat" csírájában folytom majd el. A második félidőben elkezdtünk focizni, de az volt az érzésem, hogy gólt akkor sem fogunk tudni elérni, ha a találkozó nem 90 percig tart, hanem sokkal tovább. Ebből a kudarcból tanulnunk kell. Bognár lecseréléséről annyit, hogy nagyon nekimentem a szünetben, a játékos pedig ezután jelezte, hogy húzódása van, ezért kénytelen voltam lecserélni.

Tóth Bálint (Pápa): Gratulálok a mezőkövesdieknek ehhez a csodálatos stadionhoz, egy ékszerdobozt varázsoltak itt, és biztos vagyok benne, hogy sok örömük lesz még ebben a pályában. A játékról annyit, hogy jó csapatot győztünk le, minden az elképzelésünk szerint alakult, szerencsénk is volt, fantasztikus fegyvertén ez a három pont. Lélektanilag nagyon fontos pillanat volt a találkozó negyedik perce, amikor vezetést szereztünk. Ezután az volt a legfontosabb, hogy az első félidőben ne kapjunk gólt, s ezt nem csak, hogy teljesítettük, de túl is szárnyaltuk azzal, hogy újabb gólt szereztünk. Keneseit azért cseréltem le, mert egész héten sérült volt, és most csak ennyit bírt. De amíg a pályán volt, nagyon hasznosan futballozott.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 4. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Lombard Pápa Termál FC csapatát fogadta szombaton 19 órától. Az mérkőzésről élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!