Sport

2013.08.09. 07:23

„Ebes, Ebes, bennünk van a hit”

Debrecen - Új vezetőedzővel, megerősített kerettel és nagy tervekkel vág neki az NB III-nak az újonc Ebes.

Debrecen - Új vezetőedzővel, megerősített kerettel és nagy tervekkel vág neki az NB III-nak az újonc Ebes.

Nagyszabású sajtótájékoztatót tartott az Ebes KKSE (a jövőben Ebes FC) csapata Debrecenben csütörtökön este. Az esemény zenés-táncos, majd labdás bemutatóval kezdődött, ezt követően Kis Sándor, az egyesület elnöke ismertette a megjelentekkel a klub jövőbeli terveit.

– Egy teljesen új világba indítjuk el a csapatot, nagy kihívás lesz a Nemzeti Bajnokság harmadik vonalában szerepelni a játékosainknak. Sokaknak valósult meg azzal az álma, hogy feljutottunk az NB III-ba, a sikerünkből kivették a részüket a labdarúgóink, a támogatóink, a szurkolóink, és a vezetőség is. Büszkék vagyunk rá, hogy mindent, amit elértünk, önerőből tettük, nemzeti támogatás nélkül. A célunk továbbra is az, hogy egyre többen látogassanak ki a mérkőzéseinkre, illetve minél több fiatalnak adhassuk át a tudásunkat – hangzottak Kis Sándor szavai, aki azt is elmondta, hogy terveik szerint a Keleti csoport élbolyába tartoznak majd, az első ötbe várják a gárdát.

Az ebesiek eltökéltségét a sajtótájékoztató alatt szóló csapatinduló, ...„Ebes, Ebes, bennünk van a hit...” is megerősítette.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló augusztus 9-i számában olvashatják.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!