Sport

2013.08.09. 11:27

Az MK-ban mérkőznek meg a hajdúságiak

Hajdú-Bihar - A hétvégén rendezik meg a Magyar Kupa első fordulóját, melyben három hajdú-bihari együttes is érdekelt.

Hajdú-Bihar - A hétvégén rendezik meg a Magyar Kupa első fordulóját, melyben három hajdú-bihari együttes is érdekelt. Szombaton 17 órától a Kemecse SE (megye I.) csapatát fogadja a megye I-be feljutó Balmazújvárosi FC. Másnap, vagyis vasárnap az újvárosiak NB II-es gárdája, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő mérkőzik meg az Unio SE Nagyszekeressel (megye I.), a találkozót 17 órától rendezik, épp úgy, mint az NB III-as újonc Ebes KKSE és a Nyíregyháza Spartacus FC (NB II.) összecsapását.

A Balmazújvárosi FC egyébként az Ebessel küzdött meg az MK Hajdú-Bihar megyei selejtezőjének hatodik, végső körében. Az összecsapás 6–0-s ebesi sikert hozott, ettől függetlenül mindkét fél kiharcolta az országos küzdelmekbe való bekerülést. Az NB II-es újvárosi együttes új belépőként csatlakozik a mezőnyhöz.

Tavaly a DVSC-TEVA és a Győri ETO vívta a Magyar Kupa döntőjét, a mérkőzés 2–1-es Loki-sikert hozott, így a debreceniek már hatszoros MK-győztesek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!